SPOR

Bafra Belediyesi Gsk, Zile Deplasmanından Mutlu Dönüyor

 
 182
Bafra Belediyesi Gsk,Zile Deplasmanından Mutlu Dönüyor - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkekler Basketbol Ligi (EBBL) 9. Grupta mücadele eden Bafra Belediyesi GSK, 2. Devre 9. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Zilespor`u 58-60 yendi.
Bafra Haber

 |  - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkekler Basketbol Ligi (EBBL) 9. Grupta mücadele eden Bafra Belediyesi GSK, 2. Devre 9. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Zilespor`u 58-60 yendi.

Bafra Belediyesi GSK, maçın birinci periyodunu 12 sayılık farkla 22-10 önde bitirdi. 2. periyodu 16-13 kaybeden Bafra Belediyesi GSK ilk yarıyı 35-26 önde tamamladı. İkinci yarıdaki periyotları 16-14 ve 16-11 kazanan Zilespor, ilk periyottaki farkı kapatamayınca kendi evinde Bafra ekibine boyun eğmek zorunda kaldı.

Zile deplasmanında 60-58`lik skorla galip dönen Bafra Belediyesi GSK puanını 12`ye çıkararak, Trabzon Basketbol Gelişiminin ardından 2. sıraya yükseldi.

2. turu garantileyen Bafra ekibi, 5 Şubat Pazar günü oynanacak Trabzon Basketbol Gelişim maçını kazanıp, ligi birinci bitirmeyi ve 2. turda avantajlı duruma gelmeyi hedefliyor.

Bafra Belediyesi GSK koçu Nizamettin Taşçı, "Zor bir maç oldu. Kaybedecek bir şeyi olmayan Zilespor rahat bir maç oynadı. Bizim kaybetmeye tahammülümüz yoktu. İlk periyotta fark attık ve bu üstünlüğü maç boyunca koruduk. Haftaya önemli bir maça çıkıyoruz. Ligi lider bitirirsek, 2. turda seri başı olarak daha zayıf rakiplerle mücadele edeceğiz. Basket Takımına hiçbir desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Zihni Şahin`e ve yönetime teşekkür ediyoruz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi Gsk, Zile Deplasmanından Mutlu Dönüyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0