SPOR

Bafra Belediyesi Gsk Voleybol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

 
 1290
Bafra Belediyesi Gsk VoleybolTakımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Bafra Haber "" Yalçın Köse / Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (Bafra Belediyesi GSK) Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına Bafra`da başladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber "" Yalçın Köse / Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (Bafra Belediyesi GSK) Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına Bafra`da başladı.

Geçtiğimiz yıllarda 1930 Bafraspor Kulübü çatısı altında Voleybol 3. Ligi`nde yer alan Bafra`nın voleybol takımı, bu yıl belediye tarafından yeni kurulan ve sadece salon sporları alanında faaliyet gösterecek olan Bafra Belediyesi GSK çatısı altında 3. Voleybol Ligi`nde yer alacak.

Türkiye Volewybol Federasyonu 3. Lig Erkekler 3. Grupta mücadele edecek olan Bafra Belediyesi voleybol takımı yeni transferleri ile bir araya gelerek ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Bafra Sadyumununda bir araya gelen voleybol takımı ilk antrenmanında düz koşu yaptı. Antrenman sonrasında kulüp yöneticileri ile bir araya gelen sporcular yeni sporcular ile tanıştı.

Bafra Belediyesi GSK Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Şube Sorumlusu Duran Ergün, "2015-2016 voleybol sezonda voleybol çalışmalarımıza Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında başladık. Başlagıç dolayısıyla, oyuncularımıza ilk antrenman sonrası tatlı ikramımız oldu. Ben voleybol anlamında güzel bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Tabii ki ufak tefek eksiklerimiz var şu an ancak kısa süre içerisinde o eksiklerimizi tamamlayacağız."  dedi.

Voleybol takımının hedefleri hakkında da açıklamalar yapan Duran Ergün şunları söyledi: "Takımımız ilk etapta sıkıntısız mücade eder ama finallerde takviye isteyebilir, geçtiğimiz yıl kaçırdığımız 2 Lige çıkma uğurunda büyük bir mücadele gösterceğiz.
2. Lige çıktığımızda da zaten sadece kendi çocuklarımızla oynayacağız. Ufak bir takviye ile 2.ligi de götüreceğimizi inanıyorum. Güzel bir takım yaptık.
İlk buluşmamız olmasına rağmen kaynaşma ve birlik beraberlik çok iyi. Takımımızın kadrosu geçtiğimiz yıla oranla büyük bir kısmı okullara giden oyuncularımız olduğu için değişti." 

MAHMUT KIRICI: HEDEF 2. LİG
Bafra Belediyesi GSK Voleybol takımı antrenörü Mahmut Kırıcı ise şu açıklamalarda bulundu:
"2015-2016 sezonumuzu açtık. Herkese hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sene de güzel bir takım yaratacağız. Başarılı olacağımızı düşünüyorum amacımız değişmedi geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2. Lige çıkmak istiyoruz.

Geçtiğimiz yıl olmadı, bütün takımların hedefi olan 2.lige çıkmayı başaramadık, o konuda takım oalrak biraz yetersiz kaldık. Bu yıl 6 iyi oyuncumuzu kaybettik. Bu 6 kişi içerisinde üniversiteyi kazananlar oldu, özel sebeplerden dolayı bırakanlar oldu.

Fakat amacımız zaten buydu bizim. Çocukların gelişiminde faydalı olabilmekti. Bafralı çocuklarımız üniversiteye gidebilsinler, iyi yerlerde olsunlar. Bu takımdan çıkan başka bir yerde oynar, oradan çıkan burada oynar. Sonuç itibariyle üniversiteyi bitiren çocuklarımız buraya geri dönecektir. Yeterki bu takım kurumsal olarak devamlılık göstersin. Bu kondua başarılı oalcağız. Kaybettiğimiz oyuncularımız var ancak hala iyi ve genç oyuncularımız elimizde var. Bunlarda üniversiteyi kazanıp gidecekler yerlerine bir başkası gelecek. Biz alt yapıdan yetiştirdiklerimizi getireceğiz. Bu takım yeni baştan kurulacak. Bayramdan sonra biraz daha yoğun çalışacağız ama 25 Ekim`de çıkacağımız ilk maçımıza hazır olacağımızı düşünüyorum." 


Takımda uyumluluğun iyi olduğunu söyleyen takım kaptanı Zafer Ergin, "Burada bulunan bütün oyuncu arkadaşlarımız ile bir ekip kurduk. Genç bir takımız çok iyi işler, çok iyi başarılar yakalayacağımıza inanıyoruz. Destekçilerimiz, yöneticilerimiz ve takımda bulunan oyuncularımız çok iyi. Takım içinde diyaloglarımız ve tavırlarımız çok iyi. En başından beri hedefimiz belli. Takım olarak 2. Lige yükselmeyi planlıyoruz ve sezon sonunda emeğimizin karşılığı olacak olan 2.lige yükseleceğimizi düşünüyoruz."  şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi Gsk Voleybol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0