SPOR

Bafra Belediyesi Gsk, Akkuş Maçına Hazır

 
 339
Bafra Belediyesi Gsk, Akkuş Maçına Hazır - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Klubü (Bafra Belediyesi GSK) Voleybol takımı maç öncesi antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Klubü (Bafra Belediyesi GSK) Voleybol takımı maç öncesi antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor.

Haftanın 7 günü yaptığı antrenmanlarla disiplinli bir sezon geçirmeyi hedefleyen Bafra Belediyesi GSK  2. Lig yolunda yoğun tempoyla çalışmalarına devam ediyor.

Bafra Belediyesi GSK bugün yaptığı halter antrenmanının ardından akşam saat 18.30`da Bafra Kapalı Spor Salonunda  15 Kasım Pazar günü yapacağı Akkuş Belediyespor maçına hazırlandı.

45 dakikalık ısınma çalışmalarının ardından Yarım Squat, Benc pres gibi antrenmanlar yapıldı.

Takım durumu hakkında genel bir değerlendirme yapan Bafra Belediyesi GSK Yardımcı Antrenörü Tolga Çalışkan şunları söyledi:

Ben Tolga Çalışkan 43 yaşındayım. Bafra Belediyesi GSK Volybol Takımı Antrenör yardımcısıyım. Spora Bafra Tekelspor`da başladım. Bedeneğitimi öğretmenliğini kazandıktan sonra 8-10 tane voleybol tkaımında oynadım. Bir süre ara veridkten sonra Voleybola geri dönüş yaparak aktif rol almaya başladım.  10 gündürde Bafra Belediyesi GSK`de anrenör yardımcısı olarak görev yapıyorum.   Gördüğüm yeni bir takım ve yeni bir yapılanma var. Dışarıdan 5 oyuncu gelmiş ve 5 taneside kaliteli oyuncu. Pasörümüz çok çok iyi bir oyuncu. Standartların üzerinde, 2.lig standartlarında bir pasöre sahibiz. Semih arkadaşımda şuanki kabiliyeti ile bir çokt akımda oynayabilecek biri tabiki kendisini biraz daha disiplinli bir şekilde geliştirmesi gerekiyor.

Takımımız  normal standartlarda güç,  antrenman, çabukluk ve tekniğe dayalı çalışıyor. Birbirini önceden tanımış ve oynamış insanlardan oluşmasına rağmen takım yeni bir yapılanma içerisinde ancak şuan gidişatımız çok çok iyi, çocuklar bir birini çok seviyor. Belediyenin vermiş olduğu hizmetlerden dolayıda çocuklar kaynaşarak her geçen saniye oyunculuklarında bir adım ilerye gitmeye çalışıyorlar. Gözüm kapalı söyleyebilirimki bu takım sakatlık ve yanlış bir şey olmazsa 2.lige çıkar. Takımdaki arkadaşlarımız bilinçliler, zamanında antrenmana gelip saygıda kusur etmiyorlar. Bunun sonucundada 2.lige çıkmayı bekliyoruz. Bafra`nında adını duyurmayı bekliyoruz. 

Grubumuzda bizi zorlaya bilecek bir takım yok, önümüzdeki Akkuş Belediyespor maçının sonucu 3-0 galibiyettir.  Özellikle şahsım adına düşüncem Akkuş Belediyespor`un 3 settin her birinde 16 sayıdan fazla alabileceğini düşünmüyorum.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi Gsk, Akkuş Maçına Hazır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0