GÜNDEM

Bafra Belediyesi 2015 Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

 
 90
Bafra Belediyesi 2015 MartAyı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti - Bafra Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ali Kale Turistik Tesislerinde Başkan vekili Hamit Kılıç başkanlığında gerçekleşti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ali Kale Turistik Tesislerinde Başkan vekili Hamit Kılıç başkanlığında gerçekleşti.

AK Parti ve MHP sıralarının dolduğu toplantının gündeminde Samsun Kızılırmak Deltası koruma ve Geliştirme Birliği Tüzüğü ile ilgili yazı işleri müdürlüğünün yazısı, otopark işletmeleri ile ilgili İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün yazısı, Otopark isim belirlenmesi ile ilgili İşletme ve İştirakler müdürlüğünün yazısı ve parklara isim verilmesi ile ilgili Park Bahçeler Müdürlüğünün dilekçeleri görüşülüp oylandı.

Kızılırmak Deltası`nı korumak, geliştirmek için Samsun Büyükşehir belediyesi öncülüğünde Alaçam, 19 Mayıs, Bafra ilçelerinin üyeleri ile oluşturulan birliğin hazırlanan tüzüğü Bafra Belediyesi Meclisinde oylanıp onaylandı.

Bafra Belediyesi tarafından yeni açılan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Bafra`da belediyeye ait otopark ve benzeri yerlerin belediye tarafından  işletilmesi için, belediye meclisine başvuruda bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından oylanarak kabul edildi.

Yapılan görüşmeler sonucu otopark ve parklara isim verilmesi için İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğünün dilekçeleri oy birliği ile incelenmek üzere İmar Komisyonuna sevke dildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi 2015 Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0