GÜNDEM

Bafra Belediye Meclisi Olağan Haziran Ayı Toplantısı

 
 88
Bafra Belediye MeclisiOlağan Haziran Ayı Toplantısı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Belediye Meclisi Olağan Haziran Ayı Meclis Toplantısı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in başkanlığında gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Belediye Meclisi Olağan Haziran Ayı Meclis Toplantısı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in başkanlığında gerçekleşti.

Ali Kale Turistik Tesisleri toplantı salonunda gerçekleşen toplantının gündeminde Bafra Belediye Meclisi`nin 01.06.2013 tarihli olağan Haziran toplantısına ait gündemin oylanması, İmar Komisyonu Raporu`nun görüşülmesi, Gelen evrak ve dilekçelerin görüşülmesi vardı.

Gündemin oylanmasının ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Meclis üyelerinin Berat Kandilini kutlayarak toplantıyı başlattı.

Toplantıda ilk olarak oylanan gündem sonrası geçmiş toplantılardan kalan İmar Komisyon raporları onaylandı.

İkizpınar Beldesi bölünüyor

1990 yılında Tekkesarmaşık Köyü ile İkizpınar Köyünün birleştirilmesiyle oluşturulan İkipınar Beldesi, 2014 yılında mahalle statüsüne düştü. Mahalle statüsüne düşmesiyle birlikte İkizpınar vatandaşları Belediye Meclisine başvuruda bulunarak birleşen köylerin tekrar ayrılmasını istedi.

 Bafra Belediyesi Şehircilik ve İmar Müdürlüğü çalışanları ve Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından yapılan çalışmaların devam etmesi nedeniyle karar tarihi oy birliği ile uzatılarak Ağustos Ayı Olağan Meclis toplantısına ertelendi.

Kızılırmak Deltası Koruma Birliği Üyeleri Seçildi

Samsun Kızılırmak Deltası Koruma ve Geliştirme Birliği 1 Haziran tarihli resmi gazetede yayınlanarak kuruldu.  Samsun Büyükşehir Belediyesinin 8, Alaçam Belediyesinin 2, 19 Mayıs Belediyesinin 2 üye ile katılacağı Birliğe Bafra Belediyesi 3 Asil 2 yedek üye ile katılacak.

Resmi gazetenin yayınlanması ile Bafra Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.06.2015 tarihli 04 sayılı başvurusu ile yapılan oylama sonucu Bafra Belediye Meclisi AK Parti Gurubunun önerisi ile Asil üyeliğe Hasan Yavuz Ataseven, Ömer Çapoğlu, Abdullah Fincan yedek üyeliğe ise Recep Ayfer ile Eyüp Sabri Şahin seçildi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediye Meclisi Olağan Haziran Ayı Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0