GÜNDEM

Bafra Belediye Meclisi Olağan Eylül Ayı Toplantısı

 
 79
Bafra Belediye Meclisi Olağan Eylül Ayı Toplantısı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Belediye Meclisi Olağan Eylül Ayı Meclis Toplantısı Bafra Belediye Başkan Vekili Hamit Kılıç başkanlığında gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Belediye Meclisi Olağan Eylül Ayı Meclis Toplantısı Bafra Belediye Başkan Vekili Hamit Kılıç başkanlığında gerçekleşti.

Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşen toplantının gündeminde Bafra Belediye Meclisi`nin 04.09.2015 tarihli olağan Eylül toplantısına ait gündemin oylanması, İmar Komisyonu Raporu`nun görüşülmesi, Gelen evrak ve dilekçelerin görüşülmesi vardı.

Gündemin oylanmadan önce Bafra Belediye Başkan Vekili Hamit Kılıç, "Ülkemizde gelen şehit haberleri bizi üzmekte, güvenlik güçlerimizin askerlerimizin, hunharca öldürüldüğünü görüyoruz. Özellikle şehitlerimize Allah`tan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ateş düştüğü yeri yakar, biz burada rahat bir şekilde kilima altında oturarak böyle bir toplantıyı yapıyorsak, canlarını tehlikeye atarak görev yapan ve şehit olan insanlara borçluyuz." dedi ve tüm şehitler için meclis olarak fatiha okundu.

Toplantıda ilk olarak oylanan gündem sonrası geçmiş toplantılardan kalan İmar Komisyon raporları okunarak onaylandı.

Etüt için Kredi Oylandı

Bafra Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Bafra`nın Jeolojik etüt  raporunun çıkartılması amaçlı kanunda yer aldığı üzere Türkiye İller Bankasından 220 bin Türk Lirası kredi almak için meclise başvuruda bulundu ve yapılan oylama sonucu karar oy birliği ile meclisten geçti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediye Meclisi Olağan Eylül Ayı Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0