BAFRA BELEDİYESİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in 10 Kasım Mesajı

 
 319
Bafra Belediye Başkanı ZihniŞahin`in 10 Kasım Mesajı - "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal`i, ebediyete intikalinin 77. yılında rahmetle, saygıyla, şükranla ve minnetle anıyorum.
Bafra Haber

 |  - "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal`i, ebediyete intikalinin 77. yılında rahmetle, saygıyla, şükranla ve minnetle anıyorum.

Tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal, başkomutan olarak elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyetimizin lideri olarak tarihe ismini silinmeyecek şekilde yazdırmıştır. Zorluklar ve yokluklar içinde verilen bir mücadele sonucunda kurduğu devletimizi ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak boynumun borcu ve en büyük vazifemizdir. Göstermiş olduğu muasır medeniyetler yolunda ilerlememiz devam edecek. Cumhuriyetimizin 100 kuruluş yılı olan 2023 hedefimize de sarsılmaz bir inançla yürüyeceğiz. Büyük Atatürk`e olan minnet, şükran, sevgi ve saygı duygularımız aklımızda ve kalbimizde her zaman var olmaya devam edecektir.

 

Bu düşüncelerle, vefatının 77. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum." 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in 10 Kasım Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0