EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesi`nden Üniversite Adaylarına Büyük Hizmet

 
 1861
Bafra Anadolu Lisesi`ndenÜniversite Adaylarına Büyük Hizmet - Bafra Anadolu Lisesi İstanbul Aydın Üniversitesi ile işbirliği yaparak okul ayrımı yapmaksızın tüm üniversite adaylarına ücretsiz tercih hizmeti vererek Üniversite sınavına giren (YGS-LYS) tüm adaylara tercih dönemi boyunca tercih danışmanlığı yapılacak.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesi İstanbul Aydın Üniversitesi ile işbirliği yaparak okul ayrımı yapmaksızın tüm üniversite adaylarına ücretsiz tercih hizmeti vererek Üniversite sınavına giren (YGS-LYS) tüm adaylara tercih dönemi boyunca tercih danışmanlığı yapılacak.

Bafra Anadolu Lisesi Rehber öğretmeni Ülker Lokumcu ile İstanbul Aydın Üniversitesi Batı Karadeniz ve Samsun İletişim Temsilcisi Öznur Tübey hafta içi hergün saat :10.00 ile 17.00 arasında  Bafra Anadolu Lisesi öğretmenler odasında  Aydın Üniversitesince özel olarak hazırlanan "Yeni Sistem Tercih Robotu"  yazılımını kullanarak üniversite adaylarına  tercihlerinde yol gösterecekler.

Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Anadolu Lisesi Rehber öğretmeni Ülker Lokumcu,``Sadece kendi öğrencilerimize değil, Bafra ve çevresindeki tüm öğrencilere yardımcı olmaya çalışacağız. Bu sebeple  tüm adayları okulumuza davet ediyoruz. Onlar için son derece güzel bir ortam hazırladık, hem tercihlerini yapabilmeleri hem de çalışabilmeleri için gerekli her şey var. Başarı sırası ne olursa olsun, puanı kaç olursa olsun mutlaka gelmelerini tavsiye ediyoruz."  dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Batı Karadeniz ve Samsun İletişim Temsilcisi Öznur Tübey; "Bafra Anadolu Lisesi`nin başarılarını bildiğimiz özellikle seçtiklerini, özverili çalışmaları, ekip ruhu ve öğrencilere olan yaklaşımları konusunda son derece verimli çalışmalar yaptıklarını, mevcut öğrenci profiline göre başarılarını daima yukarıya taşımasını bilen bir yönetim ve öğretmen kadrosuna sahip olduklarını, tüm Bafralı adaylara hizmet vermek için iyi bir merkez olacağını düşündüklerini "  belirtti.

Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, "Kaliteli eğitimin markası olan Bafra Anadolu Lisesi, kendini aşarak daha geniş çevrelere hizmet vermek için tüm donanımlarıyla hazırdır. Bu vesile ile tüm Bafralı üniversite adaylarını, okulumuza davet ediyor, uzman arkadaşlarımızın tercih hizmetlerinden yararlanmalarını tavsiye ediyorum. Üniversite adayları için tercihler 07-17 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Bafra Anadolu Lisesi`nde hafta içi her gün saat:10.00-17.00 arası tercihler için ücretsiz danışmanlık yapılacaktır."  dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesi`nden Üniversite Adaylarına Büyük Hizmet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0