EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesinden Lösev'e Büyük Destek

 
 996
Bafra Anadolu Lisesinden Lösev'e Büyük Destek - Bafra Anadolu Lisesi kısa adı LÖSEV olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bafra Şubesi için okulda stand açarak, öğrencilerine bir tanıtım programı düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesi kısa adı LÖSEV olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bafra Şubesi için okulda stand açarak, öğrencilerine bir tanıtım programı düzenledi.

Programa Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, LÖSEV Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, Basın mensupları, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Tanıtıma katılan konuklar Okul Müdürü Yıldıray Baş, okul idareci ve öğretmenleri tarafından karşılandı.

Bafra Kaymakamı Halis ARSLAN ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin öğrencilere çok yakın ilgi göstererek bir anda ilgi odağı oldular. Açılan standa yoğun ilgi gösterdiler.

Daha sonra Miraç Caymaz Konferans Salonu'nda LÖSEV İlçe temsilcisi Erol Korkmaz tarafından hazırlanan vakfın tanıtım sunusu izletildi ve açıklamalarda bulunuldu. Korkmaz, açıklamasında LÖSEV'in tedavi edilebilir bir hastalık olan lösemili çocukların sağlığına kavuşturulmasını amaçlayan bir kuruluş olduğunu, para toplayan bir kuruluş olmadığını, bu isimle gelerek para isteyenlere itibar edilmemesi gerektiğini, tamamen Lösemili çocukların tedavisine yönelik hizmetler sunan vakfa yardımda bulunmak isteyenlerin mesaj sisteminden TUGLA yazarak 3406'ya mesaj atmalarının yeterli olacağını belirtti. Ayrıca açılan standlarda tamamen lösemili çocukların aile ve yakınları tarafından üretilen el emeği göz nuru eserlerin yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek amacıyla düzenlendiğini, isteyen herkesin bu özel eserleri satın alıp, LÖSEV kumbaralarına katkıda bulunarak ailelere yardım edebileceklerini, LÖSEV tanıtımlarının devam edeceği ve diğer okullarda da gerçekleştirileceği belirtti.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindekiler, bu tür etkinliklerde Bafra Anadolu Lisesi'nin daima öncülük ettiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesinden Lösev'e Büyük Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0