EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesinden Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni

 
 423
Bafra Anadolu Lisesinden KitapOkuma Yarışması Ödül Töreni - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/  Bafra Anadolu Lisesi 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, okul spor salonunda muhteşem bir programa imza atıldı.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Bafra Anadolu Lisesi 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, okul spor salonunda muhteşem bir programa imza atıldı.

Törene İlçe Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okunan şiirler ve marşlarla coşan salon, daha sonra okulun ilçe çapında düzenlemiş olduğu kitap okuma yarışması ödül töreniyle devam etti.

Sponsorluğunu Genç İş Adamları Derneği`nin yaptığı yarışmanın ödülleri olan altınları, Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu birlikte verdiler.

Daha sonra okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu kermes stantlarının açılışı yapılarak yapılan hazırlıklardan ikramlar yapıldı. Ayrıca gençler arasında halat çekme, çuval yarışı ve kaşıkla yumurta gezdirme oyunları oynandı. Daha sonra program sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesinden Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0