EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesinde Kitap Okuma Yarışması

 
 168
Bafra Anadolu Lisesinde Kitap Okuma Yarışması - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Anadolu Lisesinin ilçe çapında düzenlemiş olduğu kitap okuma yarışması geçtiğimiz cumartesi yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Anadolu Lisesinin ilçe çapında düzenlemiş olduğu kitap okuma yarışması geçtiğimiz cumartesi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Anadolu Lisesi`nin ilçe çapında düzenlemiş olduğu Kitap Okuma Yarışması geçtiğimiz cumartesi yoğun bir katılımla gerçekleşti. 800`ü aşkın öğrencinin başvurduğu sınav sonucunda katılım çok yüksek oldu.

Kitap Okuma Yarışması"nda Ayşe Kulin`in Sevdalinka, Grıgory Petrov`un Beyaz Zambaklar Ülkesinde ve Sarah Jıo`nun Yağmur Sonrası adlı eserlerinden yetmiş beş soru soruldu.

Okul edebiyat öğretmenlerinden oluşan komisyonun hazırladığı sorular öğrenciler tarafından seksen dakika içerisinde cevaplandı. Sponsorluğunu Bafra Genç İş Adamları Derneğinin yaptığı projede Dereceye giren öğrencilerin ödülleri tam, yarım, çeyrek ve gram altın olarak belirlendi. Dereceye giren öğrenciler

1. Oya Korkmaz Bafra Anadolu Lisesi

2. Hüseyin Değirmenci Bafra Fen Lisesi

3. İsminaz Sarıusta Bafra İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Sağlık ML)

4. Enes Tok Bafra İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık ML)

5. Gizem Demir Bafra Anadolu Lisesi

6. Fatma Çınar Bafra Fen Lisesi

Öğrencilere ödülleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Bafra GİAD Başkanı Yavuz Muratoğlu tarafından okulda düzenlenecek bir törenle verilecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesinde Kitap Okuma Yarışması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0