EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesi Öğrencilerine Girişimcilik Semineri

 
 206
Bafra Anadolu LisesiÖğrencilerine Girişimcilik Semineri - Samsun`un İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa yürüttüğü "İŞTE BEN" adlı projesi Kapsamı`nda beş ilçede seçilen liselerin 9. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen çalışmalar ilçemizde Bafra Anadolu Lisesinde yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa yürüttüğü "İŞTE BEN" adlı projesi Kapsamı`nda beş ilçede seçilen liselerin 9. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen çalışmalar ilçemizde Bafra Anadolu Lisesinde yapıldı.

Seminere Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı Dr. Gülay Atik ve proje yürütme kurulu üyeleri ile Bafra TSO adına Yasemin Muratoğlu Kınık, okul idareci, öğretmen ve 9. sınıf öğrencileri katıldı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dr. Gülay Atik`in etkileyici sunumu ile Bafra Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerinin ilgiyle izlediği seminer, Bafra Anadolu Lisesi Miraç Caymaz Konferans Salonu`nda yapıldı. Dr. Gülay Atik, projenin amacının girişimcilik olgusu, meslek tanıtımları, kendini tanıma eğilimleri ile öğrencilerin motivasyonlarını ve eğitimin kalitesini artırmaya çalışmak ve girişimcilik konusunda bilgi birikimine bölgemizde daha mutlu bir toplum oluşmasına katkı sağlamak olduğunu açıkladı.

Topluma katkı sağlayarak kendi akıl ve yetenekleri ile cesaretleri sayesinde işini kuran, geliştiren, bu konuda çığır açan girişimcilerden örnekler sunularak, video gösterileri ve karşılıklı dialoglarla devam eden program öğrencilerin soruları ve fotoğraf çekimleri ile sona erdi. Projenin devamında seminere katılan öğrenciler arasında girişimcilik konusunda bir kompozisyon yarışması düzenleneceği ve her okulun ilk üçe giren öğrencilerine çeşitli ödüller verileceği açıklandı.

Dr. Gülay Atik ve proje yürütme kurulu üyeleri Bafra Anadolu Lisesi`nin fiziki yapısını çok iyi ve öğrencilerinin öz güvenini tam ve başarılı bulduklarını, kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten de memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkürlerini sundular.

Bafra Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Murat Baş, böylesine önemli bir projenin içerisinde yer almaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, emeği geçenlere ve değerli vakitlerini ayırarak öğrencileri aydınlatan konuklara teşekkür etti.

Haber: OktayZerrin-Bafra

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesi Öğrencilerine Girişimcilik Semineri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0