EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesi Futsal Takımı İl 3.

 
 409
Bafra Anadolu Lisesi Futsal Takımı İl 3. - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Okullar arası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliğinde, Bafra Anadolu Lisesi 3. olarak ilimizi Bölge Grup Müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Okullar arası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliğinde, Bafra Anadolu Lisesi 3. olarak ilimizi Bölge Grup Müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okullar arası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği, Canik Atatürk Spor Salonunda oynanan Final Müsabakaları ile sona erdi.

Sporcular, il birinciliği için kıyasıya mücadele ederken, iki takım arasında yaşanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. Kıyasıya mücadelenin ardından şampiyonluk ipini 5-3`lük skorla Gazi Anadolu Lisesi göğüslerken, ikinci Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Bafra Anadolu Lisesi ve dördüncü Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

İlk 3 dereceye giren takımlar, 20 - 22 Ocak 2016 tarihinde Samsun`da gerçekleştirilecek olan Bölge Grup Müsabakaları`nda ilimizi temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verildi.

1- Gazi Anadolu Lisesi (İlkadım)

2- Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3- Bafra Anadolu Lisesi

4- Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesi Futsal Takımı İl 3. içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0