EĞİTİM

Bafra Anadolu Lisesi Bir İlki Gerçekleştirdi

 
 2771
Bafra Anadolu Lisesi Bir İlki Gerçekleştirdi - Samsun`un Bafra İlçesinde 25 yıldır eğitim-öğretimde olan ve yaptığı projelerle Dünya ve Türkiye dereceleri elde eden bugüne kadar verdiği 3.000 mezunu ile gurur duyan Bafra Anadolu Lisesi bir ilke imza atarak öğrencilerine iftar yemeği düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesinde 25 yıldır eğitim-öğretimde olan ve yaptığı projelerle Dünya ve Türkiye dereceleri elde eden bugüne kadar verdiği 3.000 mezunu ile gurur duyan Bafra Anadolu Lisesi bir ilke imza atarak öğrencilerine iftar yemeği düzenledi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş,``Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Bafra Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimize iftar yemeği düzenledik. Milli Eğitim Bakanlığının Okullar Hayat Olsun projesinin temel amacı okulların veli, mahalleli ve çevrenin hizmetine açılması, öğrenci ve yetişkinler için birer, "˜`Hayat Boyu Öğrenme Merkezi`` ve spor, sanat faaliyetlerine fırsat veren "˜`Yaşayan Güvenli Alanlar`` haline dönüştürülmesidir. Bizde okul olarak buna bağlı kalarak okulumuzu projelerle süsledik. Ve oldukça da başarılı sonuçlar aldık. Bu iftar yemeği de öğrencilerimize, velilerimize, okul çevresinde bulunan sakinlere bir de Bafra protokolü için düzenlenmiştir. Bu iftar yemeği Okul Aile Birliği, BAL Mezunlar Derneği ve Bafra Öğretmenevi Müdürlüğünün katkıları ile düzenlenmiştir. Bunu geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca okullar hayat olsun projesinde gönüllü olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. ``dedi.

Bafra Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan İftar yemeğine Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, 1930 Bafraspor As Başkanı Mehmet Alkan, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Rafet Albayrak, Okul Mezunları Derneği Başkanı Banu Karagöz Tokalak, Okul Öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Lisesi Bir İlki Gerçekleştirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0