EĞİTİM

Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Teniste Birinci Oldu

 
 2101
Bafra Anadolu Kız İmamHatip Lisesi Teniste Birinci Oldu - Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ismi ile Samsun`da yarışan Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi, teniste il birincisi oldu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ismi ile Samsun`da yarışan Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi, teniste il birincisi oldu.

Kızılırmak Anadolu Lisesindeki statü karmaşası okul maçlarında da etkisini gösterdi. Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri okul sporları karşılaşmalarına "Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi"  ismi ile çıktı.

2014 -2015 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında 24 - 25 Kasım tarihlerinde yapılan Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorilerinde oynanan okul sporları tenis il birinciliği sona erdi.

Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi, genç kızlar kategorisinde Samsun  birincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Samsun Tenis Kulübü tenis kortlarında ortaklaşa düzenlenen Turnuvaya her klasmanda toplam 18 okul katıldı. Toplamda 88 maç oynayarak turnuva tamamlandı.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü OKul Sporları Şube Müdürü  Ebru Coşkun Bayraktar, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tülin Genç  ve Tenis İl Temsilcisi Seracettin Turan takdim etti. 

Genç Kızlar Kategorisinde:  
1. Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 
2. Ses Koleji
3. Ted Koleji

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Teniste Birinci Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0