EĞİTİM

Bafra Açı Okulları 2016-2017 Eğitim Ve Öğretim Yılını Geride Bıraktı

 
 2379
Bafra Açı Okulları 2016-2017 EğitimVe Öğretim Yılını Geride Bıraktı - Bafra Açı Okulları Müdürü Recep Taşgın, “Yeni hedefler yeni umutlar ve ilk günkü heyecanımızla çıktığımız bir eğitim öğretim yılını daha sonuna geldik. Açı öğrencileri, akademik başarılarla sosyal sportif aktivitelerle ve değerler eğitimiyle geçen dolu dolu bir yılı geride bıraktılar.” dedi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Açı Okulları Müdürü Recep Taşgın, “Yeni hedefler yeni umutlar ve ilk günkü heyecanımızla çıktığımız bir eğitim öğretim yılını daha sonuna geldik. Açı öğrencileri, akademik başarılarla sosyal sportif aktivitelerle ve değerler eğitimiyle geçen dolu dolu bir yılı geride bıraktılar.” dedi.

<p>Okul Müdürü Taşgın, “Alanında uzman deneyimli öğretmen kadrosuyla öğrencilerimizi akademik başarısını yükseltmek için ders haricinde kişiye özel soru çözümleri etütler ve gece çalışmalarıyla eğitim öğretim desteklendi. Öğrencilerimize sportif alanda birçok olanak sunulmaktadır.</p> <p>Yıl içerisinde halı saha turnuvası masa tenisi gibi aktivitelerle bedensel gelişimlerini de destelenmiş olduk. Geçmişine bağlı geleceğine sevdalı milli ve manevi duyguları ortaya çıkarmak ve bu değerlere sahip çıkmak için birçok etkinlik gerçekleştirildi.</p> <p>Huzurevi ziyareti, kutlu doğum haftası, Çanakkale şehitleri anma haftası gibi. Bütün bu eğitim öğretim faaliyetleriyle gençlerimizin kendilerini toplumda ifade edebilmelerini haklarını savunabilmelerini milli ve kültürel değerlere saygılı ailesine ve toplumun yararlı insanlar yetiştirmeye gayret gösterdik. Açı okulları öğrencilerini aklın bilimin ve ilimin ışığında yürütmeye devam edecek.” şeklinde konuştu.</p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Açı Okulları 2016-2017 Eğitim Ve Öğretim Yılını Geride Bıraktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0