EĞİTİM

Bafra 30 Ağustos İlkokulundan Muhteşem Veda Yemeği

 
 376
Bafra 30 Ağustos İlkokulundan Muhteşem Veda Yemeği - 30 Ağustos İlkokulu, çalışanlarına Bafra Öğretmenevinde bir yemek verdi.
Bafra Haber

 |  - 30 Ağustos İlkokulu, çalışanlarına Bafra Öğretmenevinde bir yemek verdi.

 İbrahim Gündoğdu`nun sunumuyla başlayan gecede, öğretmenler hem doyasıya eğlendiler hem de 30 Ağustos İlkokulundan tayinleri çıkan 7 öğretmene plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Daha önce, 30 Ağustos İlkokulu`nda çalışırken, Bafra Atatürk Ortaokulu`na Müdür olarak atanan Recep Arabacı ile Yaşar Demir, Mustafa Sekmen, Selma Bektaş, Sıtkı Şahin, Murat Mutlu ve Yılmaz Coşkun`a plaketleri 30 Ağustos İlkokulu Müdürü İbrahim Çalık ve diğer çalışanlar tarafından takdim edildi. Solist Muzaffer Ermiş de org eşliğinde güzel ve duygu yüklü şarkılarla programa renk katarken sesi güzel öğretmenler de söyledikleri güzel şarkılarla beğeni ve alkış topladılar.

Okul çalışanlarından ve Tertip Komitesi`nden İbrahim Gündoğdu"18 Mart Çanakkale Şehitleri`ni rahmetle anıyoruz. Ayrıca Türk Dünyası`nın Nevruz Bayramı`nı da kutluyorum. 20 yıldır aynı okuldayız. Okulda bazı kırgınlıklar da olmuş olabilir. Birbirimize hoşgörülü davranmalıyız. Amaç ve hedefimiz 30 Ağustos misyon ve vizyonunu en iyi şekilde temsil edebilmektir. Böylece geleceğe hep birlikte emin adımlarla gideceğiz."dedi.

Ardında konuşan Okul Müdürü İbrahim Çalık ise şöyle dedi:"Hepiniz de hoş geldiniz. Öncelikle bu anlamlı geceyi tertipleyen başta İbrahim Bey olmak üzere Terip Komitesi`ne çok teşekkür ederim. Birçok öğretmenle işimizi yapıyoruz. En iyi pozisyon biz öğretmenlerindir. Eşlerimizden, çocuklarımızdan fedakarlık ederek, bizlere teslim edilen minik çocukları, öğrencileri eğitmeye çalışıyoruz. Bu gibi yemekler, iş verimini artırmaktadır. Aramızdan ayrılanlar, emekli olanlarla yine aynı şehirdeyiz. Farklı okullarda olsak da hepimiz öğretmeniz. Daha önce 30 Ağustos`ta Müdür olarak görev yapan sn. recep Arabacı beye teşekkür ederim. Bizlere çok iyi bir ekip ve okul bıraktı. Tüm öğretmenlerimize, emeklilerimize, başka okullara tayini çıkan öğretmen arkadaşlarımıza sağlık ve mutluluk, başarılar diliyorum. Geceniz güzel olsun."dedi.

Eski 30 Ağustos ve şimdiki Bafra Atatürk Ortaokulu Müdürü Recep Arabacı ise biraz rahatsız olup sesinin kısık çıktığını söyleyerek şöyle konuştu:"Bu güzel geceyi düzenleyen ekibe teşekkür ederim. 4 yıl birlikte çalıştık. Bu 4 yıl çok çabuk geçti. Bir şey anlamadım desem yalan olmaz. Birlik ve beraberlikle bu okulu en iyi yere getireceğinize inanıyorum. Çalışsak da emekli olsak da bu mesleği, öğretmenlik sevgisini asla içimizden atamıyoruz. Tekrar hepinize çok teşekkürler."

Öğretmen Sıtki Şahin, yaptığı konuşmada "Ben isteğim dışında 30 Ağustos`a gelmiştim. Niyetim emekli olana kadar birlikte çalışmaktı. Bu okulda çok tecrübeli ve kıdemli öğretmen arkadaşlarla birlikte çalışma fırsatım oldu. 29 Ekim`e gitmemin nedeni ise Bakanlık Rotasyonu`dur. Bu yemeği tertiplediğiniz için teşekkürler. Lütfen hakkınızı helal edin. Birbirlerini hiç tanımadıkları halde, 2 insan sokakta karşılaşsalar bile birbirlerine hakları geçiyor. Ben varsa hakkımı helal ediyorum. Sizler de edin lütfen."dedi.

Yaşar Demir ve okul öğretmenleri de sırayla birer veda konuşması yaptılar. Yapılan bu konuşmalar esnasında duygu dolu anların yaşandığı görüldü.

Veda yemeği yapılan ikramlar, eğlenceler ve toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra 30 Ağustos İlkokulundan Muhteşem Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0