GÜNDEM

Bafra 1.çeltik Futbol Turnuvalarında Kupalar Sahiplerini Buldu

 
 99
Bafra 1.çeltik FutbolTurnuvalarında Kupalar Sahiplerini Buldu - Bafra Kaymakamlığı Çeltik komisyonu başkanlığı tarafından 21 takımın ve sadece çeltik eken mahallenin katılımıyla 18 Nisan 2016 tarihinde başlayan mahalleler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla yapılan 1. Çeltik futbol turnuvasının kupa töreni yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı Çeltik komisyonu başkanlığı tarafından 21 takımın ve sadece çeltik eken mahallenin katılımıyla 18 Nisan 2016 tarihinde başlayan mahalleler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla yapılan 1. Çeltik futbol turnuvasının kupa töreni yapıldı.

Kupa töreninden önce Sarıköy ve Altınova mahallerinin maçı izlendi.

Kupa törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Belediye Başkanı Zihni Şahin, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Yapılan final maçı sonrasında kupa törenine geçildi.

4.üncü olan Örencik mahallesinin kupa ve madalyalarını Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü Başkanı Ayhan Binboğa verdi.

3.üncü olan Balıklar Mahallesinin kupa ve madalyalarını 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Kadir Ersin Temizel verdi.

2.inci olan Altınova Mahallesinin kupa ve madalyasını Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serkan Savaş verdi.

1. olan Sarıköy Mahallesinin kupa ve madalyasını Belediye Başkanı Zihni Şahin verdi.

En Centilmen olan Fener Mahallesinin kupa ve madalyasını Bafra Kaymakamı Halis Arslan verdi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, " Sen neymişsin be çeltik. Bafra pirinci, sofralarda bir inci. Bafra pirincini tanıtmak adına yapılan bu turnuva çok başarılı bir şekilde geçmiştir. 1. Çeltik futbol turnuvasına 21 Mahallemiz katılmıştır. Bir aydır yoğun iş temposuna rağmen spor aşkı ile yanan gençlerimiz gündüzleri tarlada çift sürmüş, lazer çekmiş, Keşan yapmış ve akşamları da maçlarını yapmışlardır. Turnuvada ilk 4 takımdan muhtarlarıyla birlikte 30 kişiyi Bursa tarım fuarına göndereceğiz. Bu turnuvada çok iyi oyuncular görmüştür, sahip çıkmak gerekir. Muhtarlar hazır olun, gelecek yıl turnuvada takımların başında kaptan olarak sahaya çıkacaksınız. Mahallelerindeki gençlere sahip çıkan muhtarları tebrik ediyorum. Kazanmak veya kaybetmek hiç önemli değil. Önemli olan katılmaktı. Bu futbol aşkını yaşatanlara teşekkür ediyorum. Ayrıca Bafra`da bulunan amatör futbol takımlarımıza da kaynak sağlamıştır. Bu futbolun bu kadar sevildiğini yeni anladım. Bafra`lı olan Tanju Çolak ve Gökhan Gönül boşuna çıkmamış buralardan. Bu tesisi kazandıran Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Çağatay Kılıç`a, Genel Müdür Dursun Türk`e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ev sahipliği yapan Balıklar mahalle muhtarı Turan Türk`e ve sağlık memuru Remzi Dülger`i başarı ve teşekkür belgesi ile ödüllendirmek istiyorum" dedi.

Konuşmanın hemen sonrasında geceyi ölümsüzleştirmek adına hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra 1.çeltik Futbol Turnuvalarında Kupalar Sahiplerini Buldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0