GÜNDEM

Bafra 11 Saat Elektriksiz Kaldı

 
 1187
Bafra 11 Saat Elektriksiz Kaldı - Samsun`un Bafra ilçesinde dün saat 14.30`de kesilen elektriklerin 11 saat sonra gece yarısı saat 01.30`da gelmesi esnafları ve vatandaşları sinirlendirdi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde dün saat 14.30`de kesilen elektriklerin 11 saat sonra gece yarısı saat 01.30`da gelmesi esnafları ve vatandaşları sinirlendirdi.

YEDAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre,`` Bafra Belediyesinin önünde bulunan trafonun ani arızalanması sonucu Çilhane, Hacınabi, Tabakhane Mahallerinde kısım kısım elektrik kesintisi yapıldı. 11 saattir yaptığımız çalışmalar sonucunda ancak elektrik verebildik. Bütün ekiplerimizi seferber ederek arızayı gidermeye çalıştık.``dedi.

Bafra ilçesinin en işlek iş merkezi ve iş yerleri bulunan Cumhuriyet Meydanı esnafı ise 11 saatlik elektrik kesintisinden dolayı mağdur olduklarını söylediler.

Cumhuriyet Meydanında şarküteri işleten Ahmet Nabi Güntekin,``İşletmesini yaptığımız şarküteride bulunan tüm malzemeler derin dondurucuda bulunması gereken ürünlerdir. Ne kadar jeneratör kullansak da yetmedi. Ayrıca dolapta bulunan dondurmalar eridi. Yaklaşık 2000 TL`lik dondurma ve ürünler eridi. Bu zararımızı kim karşılayacak. "˜`diyerek problemini anlattı. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra 11 Saat Elektriksiz Kaldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0