GÜNDEM

Bafim-der Savcı Mehmet Selim Kiraz`a Yapılan Hain Saldırıya Lanet Okudu

 
 171
Bafim-der Savcı Mehmet Selim Kiraz`aYapılan Hain Saldırıya Lanet Okudu - Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Murat Topal; Çağlayan Adlisinde görevi başında şehit edilen Mersin İmam Hatip Lisesi mezunu Savcı Mehmet Selim Kiraz`ın hain saldırı sonucu şehit edilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.
Bafra Haber

 |  - Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Murat Topal; Çağlayan Adlisinde görevi başında şehit edilen Mersin İmam Hatip Lisesi mezunu Savcı Mehmet Selim Kiraz`ın hain saldırı sonucu şehit edilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

BAFİM-DER Başkanı Murat Topal "Çağlayan Adliyesinde görev yapan Mersin İmam Hatip Lisesi mezunu Savcı Mehmet Selim Kiraz`ın hain saldırı sonucu şehit olması bizleri derinden yaralamıştır. Öyle anlaşılıyor ki kirli eller ülkemizin huzurunu bozmaya çalışıyor. Ülkemizin ve toplumumuzun huzuruna kasteden hangi sebeple olursa olsun birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik her türlü saldırının karşında olduğumuzu açıkça ilan ediyor, terörün her türlüsünü lanetliyoruz ve kınıyoruz. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini huzurunu bozmaya yönelik bu tür saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır. Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz`a Allah`tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyor, Milletimizin başı sağ olsun, Mekanı cennet olsun." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafim-der Savcı Mehmet Selim Kiraz`a Yapılan Hain Saldırıya Lanet Okudu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0