SAMSUN

Ayvacık'ta Asansörler Mmo'ya Emanet

 
 586
Ayvacık'ta Asansörler Mmo'ya Emanet - Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Canik, Tekkeköy, Bafra, Terme ve Havza İlçe Belediyelerinden sonra Ayvacık Belediyesi ile "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" hakkında protokol imzaladı
Bafra Haber

 |  - Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Canik, Tekkeköy, Bafra, Terme ve Havza İlçe Belediyelerinden sonra Ayvacık Belediyesi ile "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" hakkında protokol imzaladı

Protokol, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er ve Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur tarafından Ayvacık Belediyesi Hizmet Binası'nda imzalandı.

İmzalanan protokol gereği; asansörlerin güvenli ve işletme yönünden uygun çalıştığını tespit etmek için Ayvacık Belediyesi sınırları içerisinde bulunan binalardaki asansörlerin, protokol süresince kontrollerinin Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube tarafından TSE 81-1 veya 81-2 standartlarına göre gerçekleştirilecek.

İmzalanan İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri protokolü ile ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, Ayvacık Belediyesi ile imzalanan asansör kontrol protokolünden duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye, asansör montaj ve bakım firmaları ile birlikte Havza'da kullanımda olan insan/yük asansörlerin kontrollerini gerçekleştireceklerini, günlük hayatta yoğunlukla kullanılan ulaşım araçlarının başında asansörlerin geldiğini, oluşabilecek kazaların önüne geçilmesinde yapılacak olan kontrollerin önemli olduğunu vurguladı.

Protokolün, Ayvacık ilçesinde asansörlü binaların bakımı konusunda önem arz ettiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Belur ise, "İnsan yaşamını kolaylaştıran ve hayatımız için önemli bir etki oluşturan asansörlerin bakımı uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Bu yüzden ilçemiz de asansörlü binaların olması bizi bu konuda sorumlu kılmıştır. Teknoloji insanların gereksinim ve ihtiyaçlarına göre gelişmektedir. Bu ihtiyaç ve gereksinimler genel olarak hayatı kolaylaştırma adına şekilleniyor. Hayatı kolaylaştıran asansörlerin daha güveli hale gelmesi için Belediye olarak üzerimize düşen bu sorumluluğun gereğini yapmış olduk" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ayvacık'ta Asansörler Mmo'ya Emanet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0