BAFRA

Aydoğan Yılmaz, Meclis Üyelerine Liste Verip Karar Dayatmak İstedi

 
 4640
Aydoğan Yılmaz, Meclis ÜyelerineListe Verip Karar Dayatmak İstedi - İYİ Parti Bafra ilçe başkan yardımcısı İsmail Ünlü, son meclis toplantısını değerlendirdi ve oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü yaptığı açıklamada şunlar söyledi:
Bafra Haber

 |  - İYİ Parti Bafra ilçe başkan yardımcısı İsmail Ünlü, son meclis toplantısını değerlendirdi ve oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü yaptığı açıklamada şunlar söyledi:

"Partimizin ve muhalefet partilerinin meclis üyelerinin, bir önceki belediye meclis toplantısında olduğu gibi Bafra’nın menfaatlerini esas alarak adalet, açıklık, şeffaflık ve hakkaniyet ölçüleriyle hareket ettiklerini görmekten mutluluk duydum. Bu duygu ve anlayışla hareket eden muhalefet belediye meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu anlayış, şehrimiz için büyük bir şanstır.

Bu önemli şansı, İYİ Parti Bafra ilçe başkanı Aydoğan Yılmaz'ın arkasında ne olduğunu bilmediğimiz hesaplarına feda etmek zorunda değiliz. Bu meclis toplantısında farklı algılar oluşturarak siyasi çıkar peşinde koşanlar büyük bir yanılgıya düşmüştür. 

İYİ parti Bafra ilçe başkan yardımcısı olarak aynı noktada oy kullandığımız MHP, Yeniden Refah Partisi ve CHP meclis üyelerini, adalet, açıklık, hakkaniyet ve Bafra’nın menfaatlerini düşünerek verdikleri kararlar için tebrik ediyorum.

Burada çok önemli bir hususu halkımızla paylaşmak ve bilgilendirmek istiyorum. Bu gerçekleri tüm halkımızın bilmesi gerektiğine inanıyorum.

07.05.2024 tarihindeki belediye meclis toplantısı öncesinde ve sonrasında partimizin ilçe başkanı Aydoğan Yılmaz'ın tavrını, tutumunu ve kararlarını anlamakta zorluk çekiyoruz. Bu durum endişe ve soru işaretlerine neden oluyor. Partimiz özgürlükçü ve demokrasiye inanan bir partidir. Ancak, şehrimizde demokratik ve katılımcı bir yönetim olmadığını düşünüyoruz. Partimiz hiç kimsenin omzunda bir rütbe değildir. Tüm kurullarıyla bir hizmet aracıdır.

Belediye meclisi toplantısı öncesi grup toplantısı için 6 belediye meclis üyemiz, ilçe başkanı Aydoğan Yılmaz tarafından davet edildi. Ancak ne yazık ki, ilçe başkanı olarak ben dahil hiçbir yönetim kurulu üyesi arkadaşımız bu toplantıya davet edilmedi. Dahası, ilçe başkanı, çok değerli ve işlerinde başarılı olan eğitimli belediye meclis üyelerinin ellerine, meclis toplantısında gündem maddeleri için hangi maddelere evet ya da hayır oyu vereceklerinin yazılı olduğu kağıtlar vererek, nasıl oy vereceklerini belirlemelerini istedi. Bir parti ilçe Başkanının yönetim kurulunu toplamadan tek başına böyle bir karar almaya hakkı yoktur. Bu tür kararlar, parti organları ve meclis üyeleri ile beraber bir uzlaşı ile alınır. Sayın Aydoğan Yılmaz hangi saikle ve kimler ile oturarak bu kararları alıp, meclis üyelerine dayatmak istemiştir. Bu davranış, demokrasiye, partimizin kurumsal kimliğine, katılımcı karar alınmasına, görüş beyan etme özgürlüğüne, tartışma ve Bafra'mızın menfaatlerine uygun hareket etme ilkelerine uymamaktadır. Bu, meclis üyelerimize yapılan bir saygısızlıktır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Aydoğan Yılmaz, Meclis Üyelerine Liste Verip Karar Dayatmak İstedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 40
User defaultYorum Id: 216144
14 Mayıs 2024
03:05
  • Yorum Id: 216144
  • 14 Mayıs 2024
  • 03:05

Kayın pederi. sosyal medya hesabında bir yazı dizisi yazmış hamit kılıcı öven her cümlenin içinde. en az bir defa iyi geçiyor vurguluya vurguluya ne demek istiyor acaba hamit kılıca sen rahat ol ben damadın aydoğani ayarlarım geçirmediğin kararları iyi parti grubuna destek verdirip gecirtirim mi demek istiyor

User defaultYorum Id: 216082
13 Mayıs 2024
16:02
  • Yorum Id: 216082
  • 13 Mayıs 2024
  • 16:02

Hamdi yıldız bey daha niye duruyor.. biz ona oy verdik. ikinci oldu. partiye sahip çıksın.

User defaultYorum Id: 216058
13 Mayıs 2024
14:29
  • Yorum Id: 216058
  • 13 Mayıs 2024
  • 14:29

İyi partimi kaldı memlekette.

Daha Fazla Yorum