SAMSUN

Avukatı Tehdit İddiasına Tutuklama

 
 1237
Avukatı Tehdit İddiasına Tutuklama - Samsun`da bir avukatı tehdit edip bürosunun önüne pompalı tüfekle gelip beklediği iddia edilen genç, polis tarafından silahla birlikte yakalandı
Bafra Haber

 |  - Samsun`da bir avukatı tehdit edip bürosunun önüne pompalı tüfekle gelip beklediği iddia edilen genç, polis tarafından silahla birlikte yakalandı

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen genç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Kılıçdede Mahallesi`nde bulunan Samsun Barosu Avukatlarından Burak Onur Toraman`ın bürosunun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, il dışından Samsun`a gelen bir kişinin Avukat Burak Onur Toraman`ı vuracağı ihbarını alan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili 27 yaşındaki Metin D.`yi avukatın bürosunun önünde 1 adet pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü`nde sorgulanan Metin D.`nin daha önce eşinden boşandığı ve eşinin avukatının da Burak Onur Toraman olduğu öğrenildi. Metin D.`nin boşanma davası sonrası Avukat Toraman`a hakaret ettiği için daha önce 8 bin lira para cezasına çarptırıldığı ve sosyal medya üzerinde avukata mesaj atıp tehditle 10 bin lira istediği ileri sürüldü.

Avukat Burak Onur Toraman, Metin D.`den şikayetçi oldu. Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesi`ne sevk edilen Metin D., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi`ne gönderildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Avukatı Tehdit İddiasına Tutuklama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0