GÜNDEM

Avm`de Maganda Uyarısı

 
 2097
Avm`de Maganda Uyarısı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra İlçesi Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, özellikle düğünlerde havaya ateş edilmesine yönelik çalışma başlattı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra İlçesi Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, özellikle düğünlerde havaya ateş edilmesine yönelik çalışma başlattı.

Bafra Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, suçla mücadele kapsamında başlattıkları proje ile özellikle düğünlerde ve maç sonraları silahla havaya ateş edilmesine yönelik vatandaşları bilgilendirdi.

Toplumumuz tarafından benimsenmiş bir hareket olan özellikle düğünlerde havaya silah ile ateş edilmesi sonucu Bafra polisi, Çelik Park AVM`de stant kurarak, bu konuda özellikle gençleri uyardı ve bilgilendirdi.

Stantta gençlerle yakından ilgilenen Bafra Çocuk Şube Büro Amiri ve Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Mahmut Kurt, vatandaşlara "düğünlerde silah atılmasının geride bıraktığı acı olayların Bafra`da yaşanmaması için daha duyarlı olmaya çağırdı.

Mahmut Kurt, "Her atılan mermi mutlaka yere düşer. Özellikle şehir yakınlarında havaya atılan mermilerin bir insana yada bir canlıya gelme olasılığı çok yüksektir. Örnek verecek olursak, yorgun mermi olarak tabir edilen bir mermi bir evinin önünde oyun oynayan kızımızın koluna isabet etti. Bu konuda bir örnek daha verebilirim, havadan düşen yorgun mermi bir çocuğumuzun kafasına isabet ederek ölmesine neden oldu. Kurusıkı dahi atmanız bir çok insanın korkmasına neden olabilir." dedi.

Silahla ateş etmenin yanı sıra bilinçli sosyal medya kullanımı ilede velileri uyaran Mahmut Kurt ve TDP ekipleri vatandaşlara bir çok konuda bilgiler vererek broşürler dağıttı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Avm`de Maganda Uyarısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0