SİYASET

Av. Orhan Kırcalı`ya Partililerden Tam Not

 
 1016
Av. Orhan Kırcalı`ya Partililerden Tam Not - Mübarek kurban bayramı dolayısıyla AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı parti teşkilatlarında yapılan bayramlaşmalara katıldı. Kırcalı tüm teşkilatlarda partililerden büyük ilgi gördü.
Bafra Haber

 |  - Mübarek kurban bayramı dolayısıyla AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı parti teşkilatlarında yapılan bayramlaşmalara katıldı. Kırcalı tüm teşkilatlarda partililerden büyük ilgi gördü.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı`nda bayramlaşma törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayları Av.Orhan Kırcalı, Yılmaz Hocaoğlu, Osman Aker, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Belediye Başkanları, parti üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ile Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı Ak Parti Samsun İl Başkanlığındaki bayramlaşmanın peşinden Yakakent, Alaçam ilçelerinde Ak Parti ailesi ve vatandaşlarla coşkulu bayramlaşmanın ardından Bafra`ya geldiler.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı Bayramlaşma törenleri sırasında yaptığı konuşmalarda şunları söyledi:

Bayramlar milli ve manevi duygularımızın zirve yaptığı günlerdir. Bayramlar birlik ve beraberliğimizi daha çok gösterdiğimiz ve sosyal yardımlaşma duygumuzun daha çok yoğunlaştığı günlerdir. Bayramlar sevgi ve saygının daha çok arttığı ve dargınlıkların unutulduğu günlerdir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek kurban bayramını kutluyor, herkesin aileleri ve sevdikleriyle nice güzel bayramlara kavuşmasını yüce Allah`tan diliyorum.

Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen, birlik ve beraberliğimize göz dikmiş bölücü terör örgütünün alçakça saldırıları sonucunda şehit düşmüş tüm şehitlerimizi bu mübarek günde bir kez daha anıyor, yüce Allahtan rahmet diliyor, gazilerimizi ise saygıyla selamlıyorum. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum.

Ayrıca Hac farizası sırasında yaşanan elim olayda hayatını kaybedenlere Yüce ALLAH`TAN rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.

ALLAH`IN izni ve milletimizin destekleriyle milletvekili seçildiğimde Hemşehrilerimi asla mahcup etmeyeceğim. Milletimizin hizmetinde hizmetkârı olacağız"  dedi. Kırcalı`nın pozitif kişiliği ve konuşması partililer tarafından beğeni ve takdirle karşılandı.

 

 

 

 

Bafranın haberi, bafra