SİYASET

Av. Orhan Kırcalı`dan Ankara Katliamına Kınama

 
 450
Av. Orhan Kırcalı`dan Ankara Katliamına Kınama - Ak Parti Adayı Av.Orhan Kırcalı: Bu Saldırı Hepimize Yaplımıştır Başımız Sağolsun
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Adayı Av.Orhan Kırcalı: Bu Saldırı Hepimize Yaplımıştır Başımız Sağolsun

Ankara`da Barış ve Demokrasi mitingi için bir araya gelen insanlarımıza karşı alçakça, kalleşçe, vahşice bir saldırı yapılmış,  86 vatandaşımız hayatını kaybetmiş,  186 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ALLAH`TAN rahmet kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Demokrasimizi, Ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi kınıyor ve lanetliyoruz. Tüm vatandaşlarımız bu provokatif saldırıya karşı her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde olmalıdır.  Huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi hiçbir gücün bozmasına hep birlikte izin vermemeliyiz. Yaşadığımız bu büyük acı çerçevesinde ülkemizde üç günlük yas ilan edilmiştir. Bu hain saldırı hepimize karşı yapılmıştır.  Gün hepimizin birlik ve beraberlik içinde ve dayanışma halinde olma günüdür. Gün yaraları sarma, kardeşliği yüceltme günüdür. Gün teröre karşı 77 milyon olarak omuz omuza olma günüdür.  Yüce ALLAH`TAN milletimize başka acılar göstermemesini niyaz ediyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Av. Orhan Kırcalı`dan Ankara Katliamına Kınama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0