GÜNDEM

Av. Okan Çakmaklı Bafra'nın İlk Duayen Avukatı Seçildi

 
 3985
Av. Okan Çakmaklı Bafra'nınİlk Duayen Avukatı Seçildi - Samsun`un Bafra İlçesinde 50 yıldır avukatlık yapan Okan Çakmaklı, Samsun Barosu tarafından duayen avukat seçildi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesinde 50 yıldır avukatlık yapan Okan Çakmaklı, Samsun Barosu tarafından duayen avukat seçildi.

Samsun`un Bafra İlçesinde 50 yıldır avukatlık yapan Okan Çakmaklı, Samsun Barosu tarafından duayen avukat seçildi.

Bafra`da uzun yıllardır CHP Bafra ilçe başkanlığı ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde fahri olarak görev alan Av. Çakmaklı, Samsun Barosu tarafından duayen avukat seçildi.

Bafra`da 150 yıldır avukatlık mesleği ifa ediliyor. Bunların arasında Türk avukatlar olduğu kadar Ermeni ve Rum avukatlarda yer almıştır, diyen Avukat Okan Çakmaklı, "Osmanlı İmparatorluğundan sonra avukatlık sadece Türklere kalmıştır. Ben de Bafra, Samsun ve civar vilayetlerde yarım asra yakın 50 yıldır avukatlık yapıyorum."  dedi.

Duayen Avukat Okan Çakmaklı, avukatlık yaşamı ve deneyimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Av. Çakmaklı, "Benden önceki avukat ağabeylerimle çalıştım. Gerçekten değerli insanlardır. Saygıya layık avukatlardır. Şimdide 70`e yakın avukat arkadaşımla çalışıyorum. Baylı bayanlı hepsi kişilikli, işlerinde ciddi, titiz ve çok saygılı insanlardır. Hepsini çok seviyorum.

Samsun barosu beni duayen avukatlığa layık gördü ve duayen avukat yaptı. Bafra tarihinde ise duayen avukatlık ilk defa oluyor.
5O yıllık avukatlık yaşamımda kimse ile tartışmadım kimsede benimle problem yaşamadı. 50 yıldır saygınlığımı hep korudum. Bunda şu anda Aydıner İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Avukat Turgut Aydıner`in çok büyük rolü olmuştur. Bana dava almayı, davayı takip etmeyi, ciddiyeti, titizliği Av. Turgut Aydıner öğretmiştir ve örnek olmuştur. Kendisine yaşamım boyunca müteşekkirim.

İnşallah benden sonraki arkadaşlarıma da bu duayenlik nasip olur. Hepsini çok seviyorum. Hepsi mükemmel insanlar. Bende bu duayenliği canım kadar sevdiğim Bafralı hemşerilerime  armağan ediyorum."
Haber: Abdullah Özdemir

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Av. Okan Çakmaklı Bafra'nın İlk Duayen Avukatı Seçildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0