GÜNDEM

Atatürk Ortaokulundan Kaymakam Arslan`a Kokulu Mum

 
 97
Atatürk Ortaokulundan Kaymakam Arslan`a Kokulu Mum - Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Atatürk ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Kaymakam Halis Arslan`ı ziyaret ederek kokulu mumdan yapılmış olan gülleri hediye ettiler.
Bafra Haber

 |  - Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Atatürk ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Kaymakam Halis Arslan`ı ziyaret ederek kokulu mumdan yapılmış olan gülleri hediye ettiler.

 

Okulun müdürü Recep Arabacı yapmış olduğu açıklamalarda; "14-20 Nisan tarihleri arasında yapılan kutlu doğum haftasında Atatürk ortaokulu olarak bizlerinde bu etkinliklerde yer almak adına bir proje geliştirerek kokulu mumdan yapılmış olan gülleri bütün resmi kurum ve kuruluşlarda çalışan personele öğrencilerimizle beraber dağıttık. Bu nedenle ilk olarak startımızı Kaymakamımız Halis Arslan`ı makamında ziyaret ederek başladık." dedi.

Kaymakam Halis Arslan böyle bir proje karşısında açıklamada bulundu. İlk öncelikle sizlerin böyle bir projeyle kutlu doğum haftası etkinliklerinde yer almanız güzel bir durum. Sevgi ve hoşgörü ikliminin gönülleri kapladığı Kutlu Doğum Haftası`nda, Hazreti Muhammed`in asırlar ötesinden günümüze ışık tutan hadisleri, tavsiyeleri ve örnek hayatının daha iyi anlaşılmaya ve uygulanmaya çalışılması gerektiğini ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftası`nı tebrik ediyor, bu özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atatürk Ortaokulundan Kaymakam Arslan`a Kokulu Mum içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0