EĞİTİM

Atatürk Ortaokulundan Bilim Fuarı

 
 1452
Atatürk Ortaokulundan Bilim Fuarı - Bafra Haber-Yalçın Köse / TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı 150 öğrenci 25 proje ve 60 deney ile Atatürk Ortaokulunda açıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber-Yalçın Köse / TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı 150 öğrenci 25 proje ve 60 deney ile Atatürk Ortaokulunda açıldı.

Atatürk Orta Okulu Spor Salonunda yapılan açılışa Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve çok sayıda veli katıldı.

Açılış kurdelesini Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Hacer Katırcı ve Mehmet Ali Katipoğlu kesti.

Açılışın hemen ardından Ali Katırcı ve heyeti stantları gezerek bilgi aldı. Stantları gezilirken Atatürk Ortaokulu öğrencisi kendi yaptıkları sabun süslemeli bir sepeti Hacer Katırcıya armağan etti.

Fuarda atık maddelerden resimler, eski gazetelerden işlevsel kağıtlar, sabun yapımının yanı sıra kullanışlı kitap okumak için materyaller ve Eko okul, Okullarda Orman gibi bir çok proje yer almakta.

Fuarla ilgili açıklama yapan Fen ve Teknoloji öğretmeni Saliha Demir, " 150 öğrencimizin 25 proje ve 60 deney ile katıldığı fuarımızda amacımız öğrencilerimize araştırarak bilgiye ulaşmayı öğretmek."dedi.

Fuara gelen davetlileri çıkışta öğrenci velileri kendi yaptıkları tatlı türleriyle karşıladı. Açılış öğretmenler odasında yapılan ikramlarla sona erdi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atatürk Ortaokulundan Bilim Fuarı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0