EĞİTİM

Atatürk Anadolu Lisesi İl 2.si Oldu

 
 1286
Atatürk Anadolu Lisesi İl 2.si Oldu - Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Samsun'da oynanan Final Maçı'nda Samsun Atakum Endüstri ve Anadolu Teknik Lisesi'ne 3-0 yenilerek şampiyonluğu kıl payı kaçırdı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Samsun'da oynanan Final Maçı'nda Samsun Atakum Endüstri ve Anadolu Teknik Lisesi'ne 3-0 yenilerek şampiyonluğu kıl payı kaçırdı.

Bafra takımı setleri 25-19, 25-18 ve 25-21 yenik bitirdi. Özellikle son sette başa baş bir mücadele veren Bafra Atatürk Anadolu Lisesi buna rağmen 4 sayı farkla seti 25-21 mağlup tamamlayınca rakibi Samsun Atakum Endüstri Anadolu Meslek Lisesi Samsun şampiyonu, Bafra takımı da Samsun 2. si oldu.

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, Samsun Maarif Koleji'ni 3-0 yenerek Final oynamaya hak kazanmıştı. Önceki maçlarda ise Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi'ni 2-1, İlkadım Yeşilkent Lisesi'ni 2-0 ve Samsun Anadolu Lisesi'ni de 3-0 mağlup ederek Final oynama hakkını elde etmişti.

Hakan, Ferhat(libero), Savaş, Yasin, Cihat, Burak, Eray, Ufuk, Abdulkadir, Selim kadrosuyla mücadele eden Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Voleybol Takımı'nı ve hocalarını biz Samsun 2. si olsa da kendilerini Gönülleri Şampiyonu olarak kutluyoruz.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atatürk Anadolu Lisesi İl 2.si Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0