EĞİTİM

Atatürk Anadolu 2. Mezunlarını Verdi

 
 378
Atatürk Anadolu 2. Mezunlarını Verdi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesi 2. dönem mezunlarını verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesi 2. dönem mezunlarını verdi.

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi`nde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Müdürler, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. 

Program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başladı.

12 sınıf öğrencilerinin 11. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama tesliminin ardından 2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul birincisi 12- B sınıfı öğrencisi Melike Orhan okul yaş kütüğüne ismini çaktı.

Törende Öğrenciler adına Melike Orhan, Öğretmenler adına İngilizce Öğretmeni Olcay Parlak, Mezunlar adına, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi mezunu olan Bafra Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk konuşma yaptı.

Okul Müdürü Aşkın Gencel ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı Bafra Atatürk Anadolu Lisesi 2. Dönem mezunları törenine hoş geldiniz diyor sizleri saygıyla selamlıyorum.

Değerli veliler; ben ülkemizin geleceği konusunda çok iyimserim. Çünkü bizler çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için cansiperane, fedakarca didinen ailelerden oluşan, bir toplumuz. Sizler titizlikle ve özveri ile yetiştirdiğiniz çocuklarınızı, bizlere emanet ettiniz. Bizler de onları sizlere, ülkemize ve tüm insanlığa yararlı birer insan olarak yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Sizleri kutluyorum.

Sevgili meslektaşlarım;

Sevgi ile kucaklayıp, bilgi ile donattığınız bir nesli bugün uğurluyoruz. Onlar için duyduğunuz gururu en içten dileklerimle paylaşıyor, onlara gösterdiğiniz ilgi ve sevgi için sonsuz teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrencilerim;

Hızla akıp giden yıllar sizleri Atatürk Anadolu Lisesi yılları sonuna getirdi. Öğretmenleriniz olarak bizler öğretmenlik görevlerimizin dışında, gideceğiniz o uzun ve zor hayat yolunda işinize yarayacak, başarılı olmanızı, becerikli olmanızı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, beceriler alışkanlıklar, kazandırmaya çalıştık. Sizleri kendine yetebilen sorumlulukların bilincinde, karşılaştığı zorluklarla mücadele edebilen, Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda, bağımsız, fikri hür, vicdanı hür, insan ilişkilerinde saygılı, vatanını seven, dürüst bireyler olarak yetişmeniz için elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum.

Konuşmaların ardından öğretmenler öğrencilerine belgelerini verirken öğrenciler büyük bir coşkuyla keplerini havaya atarak heyecanlarını aileleri ile paylaştılar.

Kep atma töreninin ardından okul öğrencileri canlı müzik eşliğinde eğlenerek 4 yılın stresini atmaya çalıştılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atatürk Anadolu 2. Mezunlarını Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0