SAMSUN

Atakum'un Öğretmenleri Buluştu

 
 128
Atakum'un Öğretmenleri Buluştu - Atakum Belediyesi ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlaması, ilçedeki okulların yöneticilerini ve öğretmenlerini bir araya getirdi
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediyesi ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlaması, ilçedeki okulların yöneticilerini ve öğretmenlerini bir araya getirdi

Yalı Kafe'de düzenlenen etkinliğe Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş ile çok sayıda öğretmen katıldı. Yıl içerisinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde dereceye giren okulların öğretmenlerine kupalarının ve madalyalarının verildiği etkinlikte, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, öğretmen eşi Fatma Taşçı'yla birlikte öğretmenlere karanfil dağıttı.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu yaptığı konuşmada öğretmenlere büyük saygı duyduğunu belirterek, "Gelecek nesillerin temelini oluşturan öğretmenlere karşı büyük bir saygı duyuyoruz. Eğitime büyük önem veriyor, eğitimin en önemli ayağı olan öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyoruz" dedi.

Eğitime ve öğretmenlere verdikleri önemin yansıması olarak ilçedeki okullar ile sürekli irtibat halinde olduklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Ülkemizin hedeflerine ulaşması için gelecek nesillerin daha çok bilgili, eğitimli olması gerekiyor. Şüphesiz ki bu gücü oluşturacak etkenlerin başında öğretmenler geliyor. İlçemizdeki okullar ile sürekli irtibat halindeyiz. Okullarımızdan gelen taleplere yönelik olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Eğitime, dolayısıyla da öğretmenlerimize her zaman destekçiyiz. Öğretmenlerimizin her zaman destekçisiyiz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş da yaptığı konuşmada öğretmenlerin gününü kutlamasının ardından Atakum Kaymakamlığı tarafından yıl içerisinde gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda başarılı olarak belirlenen öğretmenlere belgeleri verildi. Başarı belgesini hak eden öğretmenlere belgelerini Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atakum'un Öğretmenleri Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0