SAMSUN

Atakum'dan Tsm Konseri

 
 227
Atakum'dan Tsm Konseri - Atakum Belediyesi TSM Korosu'nun konserinde sahneye çıkan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Ah yalan dünya" ve "Nar tanesi" adlı eserleri koristlerle birlikte seslendirdi
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediyesi TSM Korosu'nun konserinde sahneye çıkan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Ah yalan dünya" ve "Nar tanesi" adlı eserleri koristlerle birlikte seslendirdi

Atakum Belediyesi TSM Korosunun konser, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konsere Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un yanı sıra belediye meclis üyeleri ile çok sayıda sanat müziği seven vatandaş katıldı.

TAŞÇI VE YAVUZ KORODA

Atakum Belediyesi TSM Korosunun şefliğini Volkan Sağlam yaparken, 22 saz sanatçısı ve 45 korist sahne aldı. Birbirinden güzel 31 eser eşliğinde unutulmaz bir konser veren koroya son iki eserde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz da katıldı. Başkan Taşçı ve Müdür Yavuz, 'Ah yalan dünya' ve 'Nar tanesi' adlı eserleri koroyla birlikte seslendirdi. Konser sonunda bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum İlçesinde kültürel ve sanatsal faaliyetlere hız kazandırdık. Sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra Başkan Taşçı ise koronun en yaşlı üyesi olan 92 yaşındaki Cevat Öztürk'e çiçek vererek adına bir fidan diktiklerini belirten belgeyi verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atakum'dan Tsm Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0