SAMSUN

Atakum'da Toplu Sözleşme İmzalandı

 
 83
Atakum'da Toplu Sözleşme İmzalandı - Atakum Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yeni bir toplu iş sözleşmesine imza atıldı
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yeni bir toplu iş sözleşmesine imza atıldı

Bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ardından imzalanan sözleşmenin içeriği hakkında bilgi veren Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Ziya Uzun, "Görüşmelerimizin ardından olumlu sonuçlar elde ettik. İşçi maaşlarında 170 TL net artış sağlandı. Ayrıca süt izinleri 2 saatten 3 saate çıkartıldı. 100'er TL'lik sosyal yardımlar da ilave edildi. Yemek ücretinin bir kısmı da eklenerek 67.10 TL'den 78 TL'ye yükseltildi. Ayrıca ikinci yıl içinde yevmiye ve tüm sosyal paketler için daha iyi koşullarda olacağının sözünü aldık. Atakum Belediyesi'nin imkanları doğrultusunda, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın samimi yaklaşımı ile başarılı bir görüşme gerçekleştirdik. Bir önceki sözleşmeye göre başarılı bir sözleşme imzaladık. Önümüzdeki yıl şartların daha da iyileştirileceğine olan inancımız tamdır" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise belediye çalışanlarının daha iyi koşullarda çalışabilmesi ve hak ettikleri imkanlara sahip olabilmesinin önemine dikkat çekerek, "Atakum halkına en iyi hizmeti sunabilmek adına büyük bir özveri ile çalışan Atakum Belediyesi çalışanları büyük bir ailenin fertleridir. Çalışanlarımızın sosyal haklarının korunması, ekonomik anlamda rahat edebilmelerini önemsiyoruz. Bu anlamda sendika ile görüşmelerimizin ardından imkanlarımız doğrultusunda önemli adımlar attık. Bu adımlarımızın da devamı gelecek" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atakum'da Toplu Sözleşme İmzalandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0