SAMSUN

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı :

 
 91
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı : - Yukarı Aksu, Meyvalı, Aksu ve Karaoyumca Mahalleleri sakinlerinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Büyükşehirden sonra Samsun'un en güçlü belediyesiyiz" dedi
Bafra Haber

 |  - Yukarı Aksu, Meyvalı, Aksu ve Karaoyumca Mahalleleri sakinlerinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Büyükşehirden sonra Samsun'un en güçlü belediyesiyiz" dedi

30 Mart seçimlerinden sonra parti rozetini çıkararak Atakum rozetini taktığını ve Atakum'un bütününe hizmet vermek,geliştirmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı," Çok ciddi gelirlerimiz ve ilçemizin olağanüstü bir güzelliği var. Bunları birleştirip, doğru yatırımları ve projeleri de hayata geçirdiğinizde Atakum Türkiye çapında örnek bir ilçe olmaya adaydır. İşte biz de bunu başaracak ekip ve çalışma azmi vardır. "diye konuştu.

Beş yıl sonra Atakum'un yatırım ve hizmetlerle burada yaşayanların gurur duyacağı, dışarıdaki insanların ise gıpta ile bakacağı bambaşka bir çehreye bürüneceğini de söyleyen Başkan Taşçı, "Göreve başlayalı kısa bir süre olmasına karşın, 5,5 milyon liralık borç ödedik.Bunun yanı sıra 2 milyonluk da yatırım yaptık.Bu bile bizim önümüzdeki süreçte neleri başarabileceğimizin güzel bir örneğidir."şeklinde konuştu.

Pazartesi sabah başlayan yağmur nedeni ile özellikle Özören,Erikli Mahalleri ve civar bölgelerinde oluşan hasarın yerinde tespit edilerek, gerekli çalışmaların hemen başlatıldığını da ifade eden Taşçı,şunları söyledi, "Yağmurun ilk damlasının düştüğü sabah saatlerinden itibaren bölgede, sahadaydım. Gerekli olan bütün kontroller yapılmış, çalışmalar başlatılmıştır.Aşırı yağmur nedeni ile özellikle yukarı mahallerimizde toprak kaymaları, yollarda bozulmalar meydana gelmiştir. Bunlara, gerek bizim, gerekse Büyükşehir Belediyemizin ekipleri tarafından hemen müdahale yapılmıştır."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı : içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0