GÜNDEM

Araplar Halay Çekti

 
 7
Araplar Halay Çekti - Türk Hava Yolları(THY) ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun'u tanıtmak amacıyla düzenlenen organizasyon çerçevesinde kente gelen Körfez ülkeleri heyeti, Ayvacık ilçesine hayran kaldı
Bafra Haber

 |  - Türk Hava Yolları(THY) ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun'u tanıtmak amacıyla düzenlenen organizasyon çerçevesinde kente gelen Körfez ülkeleri heyeti, Ayvacık ilçesine hayran kaldı

Türk Hava Yolları'nın ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Samsun'u Körfez ülkeleri Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn'e tanıtmak amacıyla düzenlediği "Tanıtım Turu" organizasyonu çerçevesinde kente gelen turizm acentelerinden ve yatırımcılardan oluşan 20 kişilik heyet Ayvacık ilçesini gezdi.

THY Pazarlama Satış Başkan Yardımcısı Adem Ceyhan, THY Samsun Bölge Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Samsun Temsilcisi Temel Uzun ve 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz'in de aralarında bulunduğu heyeti, Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur karşıladı. Ayvacık Baraj Gölü'nde Büyükşehir Belediyesi'ne ait Samsunum-2 gemisiyle ilçe turu yapan heyet, ilçenin doğal güzellikleri gemi üzerinde tur atarken sık sık fotoğrafladılar.

İlçe hakkında heyete bilgi veren Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Ayvacık ilçemiz saklı bir cennet gibidir. Bu doğa, su ve dağ turizmini artık Ayvacık mutlaka dünyaya duyurmalıdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın katkıları ile kısa sürede hem tanıtımı hem de ekonomik ve sosyal yönden gelişimini sağlamayı hedefledik. Bu nedenle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnanıyorum ki Ayvacık ilçemiz kısa sürede doğal güzellikleri ile Avrupa, Orta Doğu, kısaca tüm dünyanın merak ve ilgi ile gezip göreceği cennet köşesinden bir yer haline gelecektir" dedi.

Heyet üyeleri, katılımcılar ve ilçe Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Samsunum-2 gemisiyle tur atarlarken halaylar çekip, saz ile çalınan türkülere elleriyle tempo tutarak eşlik ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Araplar Halay Çekti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0