SAMSUN

Ankara'daki Bombalı Saldırı Samsun'da Protesto Edildi

 
 112
Ankara'daki Bombalı SaldırıSamsun'da Protesto Edildi - Samsun'da bazı sivil toplum kuruluşları, Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyı protesto etmek için eylem yaptı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da bazı sivil toplum kuruluşları, Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyı protesto etmek için eylem yaptı

İstiklal caddesi üzerinde toplanan yüzlerce TMMOB, KESK ve DİSK üyesi Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyı yaptıkları eylem ile protesto etti. Toplanan kalabalık, alkışlarla ve attıkları sloganlar ile bombalı saldırıya tepki gösterdi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Özdağ, "Bu saldırı, barış ve demokrasi talebinedir. Bu saldırı ile hedeflenen dört kurum TTB, DİSK, KESK ve TMMOB, bu ülkenin bütün kesimlerini savunan kurumlardır. Bu saldırı, emek mücadelesinedir. Bu saldırı, en temel insan hakkı olan barışçıl gösteri ve yürüyüş hakkına yapılan bir saldırıdır. Bizler, zalimlere, zorbalara, kan sevicilerine, emek, barış, demokrasi düşmanlarına karşı mücadeleye ve toplumsal muhalefetin birlikte mücadelesini savunmaya devam edeceğiz. 3 günlük yas ilan ettiniz. İlanınıza uyun. Kaybettiğimiz canlarımızın hak ettikleri törenlerle, acımızla, öfkemizle ve isyanımızla uğurlanmasına saygı gösterin" dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ankara'daki Bombalı Saldırı Samsun'da Protesto Edildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0