BAFRA

Ankara Ziyareti Sonrası Kemal Şenocak'tan Önemli açıklamalar

 
 1108
Ankara Ziyareti SonrasıKemal Şenocak'tan Önemli açıklamalar - Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Şenocak ANKARA'DA 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler ve Belediye seçimleri yaklaştıkça heyecan artıyor. Aday adaylarının çalışmaları da sürüyor. 
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Şenocak ANKARA'DA 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler ve Belediye seçimleri yaklaştıkça heyecan artıyor. Aday adaylarının çalışmaları da sürüyor. 

Ak Parti Bafra Belediye başkan Aday Adayı Av. Kemal Şenocak dün yaptığı Ankara ziyareti dikkatleri çekti. 

Av. Kemal Şenocak Ak Parti Samsun Milletvekili, Adalet komisyonu başkan vekili ve siyasi ve hukuki İşler başkan yardımcısı Orhan Kırcalı ve Ak Parti Samsun Milletvekili ve eski il başkanı  Ersan Aksu'yu ziyaret etti.

AK Parti Bafra Belediye başkan Aday Adayı Av. Kemal Şenocak, “TBMM ziyaretimizde Samsun milletvekilimiz, Adalet komisyonu başkan vekilimiz ve Ak Parti Siyasi ve hukuk işleri başkan yardımcımız hemşehrimiz Sayın Orhan Kırcalı ve eski il başkanımız ve Samsun milletvekilimiz Ersan Aksu beyleri ziyaret ettik. Öncelikle vekillerimize misafirperverlikler için çok teşekkür ederim.  Hemşehrilerimize selam sevgi ve saygılarımı iletiyorum." dedi. 

Şenocak açıklamalarına şöyle devam etti: 31 Mart 2024 mahallî idareler ve belediye seçimlerinin ülkemize, milletimize,  Baframıza, partimize ve hizmet etmek için yola çıkmış tüm aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Baframıza ve insanlarımıza daha iyisini, daha fazlasını yapmak için aday adayı oldum. Baframız ve herkesin kazanacağı bir vizyon ve anlayışa sahibim. Allah nasip eder ve partimiz tarafından Cumhur ittifakı aday gösterilir ve milletimizin de teveccühü ile belediye başkanı olursak bu vizyon ve anlayışı hayata geçireceğiz. Partimizin ilkelerine,  Cumhur ittifakının ruhuna uygun, ortak akıl ile adaletli, herkesi kucaklayan, bilimi esas alan, şeffaf bir belediye başkanlığı yapacağım. Büyükşehir belediyesi ve Genel iktidarımız ile koordineli, uyumlu bir yönetim anlayışımız olacak. Bu şekilde Ulaşım, trafik akışı, otopark, yol gibi hizmetleri Birlikte çözeceğiz. Bafra sebze ve meyve hali yapılacak. Yatırım, üretim ve istihdama öncülük edeceğiz. Engellilerimiz ve bayanlara yönelik sosyal donatılar ve yaşam alanları oluşturacağız. İkinci Sokak hayvanları barınağını kuracağız. Ortak akıl ve istişare ile  Şehrimizin içinde kalmış bazı yerleri şehir dışına taşıyacağız. Devam eden çalışma ve projeleri tamamlayacağız. Çok amaçlı kültür merkezinin kurulması için çalışacağız. Çevreye duyarlı, daha temiz ve daha yeşil bir Bafra için çalışacağız .Süreç içinde projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ankara Ziyareti Sonrası Kemal Şenocak'tan Önemli açıklamalar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 7
User defaultYorum Id: 197040
10 Aralık 2023
18:20
  • Yorum Id: 197040
  • 10 Aralık 2023
  • 18:20

İnanıyorum kemal bey i samimi dürüst ve yapacağına inanıyorum başarılar dilerim

User defaultYorum Id: 196963
09 Aralık 2023
20:45
  • Yorum Id: 196963
  • 09 Aralık 2023
  • 20:45

Gelecekte yapacak olan şeyleri şimdiden planlayan bir aday olarak şimdiden hayırlı olmasını temelli ediyor başarılarının devamını diliyorum emre aytekin.

User defaultYorum Id: 196922
09 Aralık 2023
13:00
  • Yorum Id: 196922
  • 09 Aralık 2023
  • 13:00

Allah’ına kurban adam adam geliyor başkan

Daha Fazla Yorum