SAMSUN

Anıtların Maketi Yapıldı

 
 65
Anıtların Maketi Yapıldı - Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof
Bafra Haber

 |  - Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof

Dr. Metin Eker, 2 sene önce projelerine başlanan 'Samsunspor Futbol Şehitleri Anıtı' ve 'Samsunspor Futbol Anıtı'nın maketlerini yaptıklarını söyledi.

Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğretim üyeleri ile birlikte 'Samsunspor Futbol Şehitleri Anıtı' ve 'Samsunspor Futbol Anıtı'nın maketlerini yapan Prof.Dr. Metin Eker, "OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 2 yıl önce hazırlanan 'Samsunspor Futbol Şehitleri Anıtı' projesinin Havza'da elim kazanın olduğu yere yapılması için çabalarımız sona yaklaştı. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a hem Havza'da yapılması planlanan 'Samsunspor Futbol Şehitleri Anıtı' hem de yeni yapılan stadyumun önüne düşündüğümüz 'Samsunspor Futbol Anıtı' proje dosyalarını teslim etmiş ve yapılması yönünde destek sözü almıştık. Temennimiz futbol şehitlerimizin aziz hatıralarını anıtsallaştırmanın onurunu tüm Samsunsporlularla paylaşmaktır. Bu vesileyle Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği olarak futbol şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor ve saygı ile anıyoruz" dedi.

Havza'ya yapılması planlanan Samsunspor Futbol Şehitleri Anıtı 14.55 metre uzunluğunda, Tekkeköy'e yapılacak olan yeni 19 Mayıs Stadyuma yapılması planlanan Samsunspor Futbol Anıtı ise 4.55 metre uzunluğunda olacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anıtların Maketi Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0