EĞİTİM

Anaokulu Öğrencilerinden Kaymakama Ziyaret

 
 940
Anaokulu Öğrencilerinden Kaymakama Ziyaret - Bafra Haber - Yalçın Köse / Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`yı makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Yalçın Köse / Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Okul Müdürü Saadet Öksüz, Müdür Yardımcısı Emine Sivri, Okul Öğretmeni Hatice Onur, Yasemin Kuloğlu ve öğrencilerden Ömer Tezel, Bilgenaz Şahin, Fatma Baskın, Berkay Sayın Katıldı.

Ziyarette kaymakam Ali Katırcıya çocuklar tarafından İçinde okulun ismi yazılı Çiçekli bir çerçeve hediye edildi.

Kaymakam Katırcı, Okul yöneticileriyle yaptığı sohbette Okul öncesi eğitim veren yerlerin önemine dikkat çekti.

Katırcı, " Okul öncesi eğitim veren kurumlarımız ülkemizde hafife alınıyor ancak çocuklarımızın yeteneklerinin ilk fark edildiği yerler bu kurumlarımızdır. Ben 1 yıl yurtdışında yaşadım ve orada çocuğu olan arkadaşlarımız vardı. Orada çocuklar belli bir yaşa kadar anaokullarında eğitim görüyorlardı. Okul tarafından yetenekleri defalarca tespit ediliyor ve yeteneğinin olduğu yöne doğru çocuklar teşvik ediliyordu. Siz anaokulu öğretmenlerine düşen görev bu konuda çok fazla, bu konuda Gençlik merkezimizden yararlanabilirsiniz. Biliyorsunuz merkezimi 7-29 yaş arası insanlara faaliyet gösteriyor. Şehir merkezinde olması da veliler ve öğrenciler açısında ulaşabilirliği arttırıyor. Çocuklarımız okulda aldıkları eğitimin yanında gençlik merkezimizde aldıkları Sosyal ve sportif eğitimlerle kendilerini çok daha geliştirebilirler."   dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anaokulu Öğrencilerinden Kaymakama Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0