SAMSUN

Anakent Spor`dan İmza Şov

 
 281
Anakent Spor`dan İmza Şov - Bayanlar Voleybol 3
Bafra Haber

 |  - Bayanlar Voleybol 3

Lig 5. Grupta mücadele edecek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Bayan Voleybol takımı, 10`u yeni transfer, 2`si geçen yıl ki oyuncular olmak üzere 12 sporcuya imza attırdı.

Anakent Spor Bayan Voleybol takımı, geçen yıl geçirdiği başarılı sezonun ardından yükseldiği 3. Lig`de de zirveyi hedefleyerek takımı güçlendirdi. Kadrosuna daha önce 2. ve 3. Lig`de oynamış olan 10 yeni sporcuyu dahil eden Anakent Spor Kulübü, yeni transferleri için imza töreni düzenledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi`nde yapılan imza törenine Anakent Spor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Koçak, Koordinatör Menajer Suat Koçer, A Takım Teknik Direktörü Sezai Açıcı, A Takım ve Genç Takım Yardımcı Antrenörü Refai Bektaş ve Anakent Spor oyuncuları katıldı.

İmza töreninde konuşan Anakent Spor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Koçak, 3. Ligde mücadele edecek olan takıma, güçlü transferlerle takviye yaptıklarını ifade ederek, "Anakent Spor Bayan Voleybol takımı bu transferlerle 3. Ligdeki en iddialı takımların arasında yer alacaktır. Bu yıl ki hedefimiz yine liderlik ve şampiyonluk olacak. Tüm Samsunluları maçlarımızda aramızda görmek istiyoruz. Çekişmeli ve keyifli bir lig yaşanacağını düşünüyorum. Taraftar desteği bizim için çok önemli. Şimdiden yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Bayan Voleybol takımı oyuncuları ve geçen yıl oynadıkları takımları şöyle:

"Emine Turan (Anakent Spor), Ebrucan Özyavuz (Anakent Spor), Gizem Kün (Samsun Spor Lisesi), Çağla Gügünağaoğlu (Ordu Telekom), Emine Eraslan (Manisa B.Ş.B.), Nurdan Er (Bafra Akademi Gençlik), Rahime Saraç (Ordu Telekom), Tuğçe Bilgen (Manisa B.Ş.B.), Sultan Keskinoğlu (Bartın Polisgücü), Asena Selen Saltı (Samsun Spor Lisesi), Aysun Keserci (Samsun 19 Mayıs Genç.), Döndü Ulusoy (Ankara Numune Spor)."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anakent Spor`dan İmza Şov içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0