SPOR

Anadolu Yıldızları Badminton Grup Birincisi

 
 729
Anadolu Yıldızları Badminton Grup Birincisi - Bafra Anadolu Yıldızları Badminton Grup Birinciliği 16-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Karabük -Safranbolu ' da yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Yıldızları Badminton Grup Birinciliği 16-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Karabük -Safranbolu ' da yapıldı.

10 ilin kız ve erkek takımlarının katıldığı grup birinciliği müsabakalarında Samsun Erkek ve Kız Badminton Takımları grubundaki rakiplerini yenerek Karabük grubu birincisi oldu.

Grup birincisi olan Samsun Erkek ve Kız Badminton Takımları 21-22 Ocak 2015 tarihlerinde Zonguldak Ereğli'de yapılacak Anadolu Yıldızları Badminton çeyrek final müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

Badminton İl Temsilcisi Murat Sarıalioğlu;'' Bu başarıda emeği geçen Badminton antrenör arkadaşlarım Şaban Kırcalı, Ömer Aydoğmuş, Ercan Hallaç, Deniz Balçık ' a ve Badminton branşına vermiş olduğu desteklerle dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt 'a, spor şube müdürü Süleyman Demirtaş 'a ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür ederim " dedi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anadolu Yıldızları Badminton Grup Birincisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0