EĞİTİM

Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerine Uygulamalı Eğitim Verildi

 
 977
Anadolu Öğretmen LisesiÖğrencilerine Uygulamalı Eğitim Verildi - Samsun Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi`nde okuyan öğrenciler çeşitli okullarda uygulamalı eğitim aldılar.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi`nde okuyan öğrenciler çeşitli okullarda uygulamalı eğitim aldılar.

Samsun Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri uygulamalı izleme etkinlikleri kapsamında Bafra Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu 28, Bafra Atatürk Ortaokulu 28, Bafra Cumhuriyet Ortaokulu 33 ve Bafra Gazi İlkokulu`nda 28 kişi olarak toplam 117 öğrenci 5 gün süren eğitim gördüler. Eğitimin son gününde Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu`nda yapılan programda öğrencilere katılım belgesi verildi. Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Mustafa Kurt yaptığı açıklamada, "Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi`nin 20 öğrencisi uygulamalı, izleme etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenleri eşliğinde 5 gün olmak üzere tüm öğretmenlerimizin derslerini izleyerek öğretmenlik mesleği ile ilgili hem bilgi aldılar, hem de öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu bizlere aktardılar" dedi.
Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar ise konuşmasında, "Bu mesleği seçenler toplum içindeki en seçkin insanlardır. Bizlerden geleceği devralacak çocuklarımızı ve gençlerimizi sevgiyle, fedakarlıkla, eğitimle, öğretimle besleyen öğretmenler, anlamlı ve kutsal bir mesleği yerine getirmektedirler. Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir" diye konuştu.
Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri adına konuşan 11. sınıf öğrencisi Enis Alan, "Öğretmenlik mesleğini daha yakından tanımamıza, anlamamıza olanak sağlayan Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Mustafa Kurt ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencilerine katılım belgesi verilirken, çeşitli yarışmalarda dereceye giren Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu öğrencilerine de plaket verildi. Günün anısına da pasta kesimi yapıldı. Öğrenciler öğretmenlere çiçek verdi.
Programa İlçe Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Muharrem Köse, Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi Koordinasyon Rehber Öğretmenleri, Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Mustafa Kurt, müdür yardımcıları, okul öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkanı Servet Şengür ile öğrenciler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerine Uygulamalı Eğitim Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0