EĞİTİM

Anadolu Lisesi'nde Karne Heyecanı

 
 1415
Anadolu Lisesi'nde Karne Heyecanı - Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerine karneleri düzenlenen törenle teslim edildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerine karneleri düzenlenen törenle teslim edildi.

Heyecanlı dakikaların yaşandığı tören Bafra Anadolu Lisesi Bahçesinde yapıldı.

Tören`de açılış konuşmasını Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş yaptı.

Yıldıray Baş konuşmasında, "Gelecek nesillerimiz olarak sizleri okul çatısı altında iyi insanlar olarak yetiştirmeye gayret gösteren yönetici arkadaşlarıma ve öğretmenlerime teşekkür ederim.

Bu eğitim öğretim yılında birlikte Türkiye birinciliklerine imza attık.  Bafra Anadolu Lisesi olarak Sosyal ve kültürel etkinlikleri birlikte tamamladık. İyi insanlar heyeti olarak Soma için yüksek meblağa da bağış toplayan tüm öğrencilerimi de tebrik ediyorum.

Okulumuz Onur ve Disiplin Kurulu, 349 takdir belgesi, 244 teşekkür belgesi, 124 onur belgesi yani toplamda 714 belge vererek 2013-2014 yılını hep birlikte başarılı bir şekilde tamamladık.

Bütün öğrencilerime ve öğretmenlerime teşekkür ediyor ve iyi tatiller diliyorum."   dedi.

Okul Müdürü Yıldıray Baş`ın ardından okulda dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi.

İlk olarak Okul Müdürü Yıldıray Baş tarafından 11. Sınıf birincisi Şengül Ünlü, 10. Sınıf birincisi Gülnur Ar ve 9. Sınıf birincisi Furkan Acar`a, Okul Müdür Yardımcısı Tugay Kökkülünk tarafından 11.sınıf ikincisi Yakup Han Akyıldız, 10. sınıf ikincisi Gizem Gaye Ak, 9. Sınıf ikincisi Şeyda Ev`e ve son olarak 11. Sınıf üçüncüsü Beyza Gündüz, 10. Sınıf üçüncüsü Elif Akaydın, 9. Sınıf üçüncüsü Hacer Koparan`a plaketleri takdim edildi.

Öğrencilere takdim edilen plaketlerin ardından Okul Müdürü Yıldıray Baş`a İdareci ve öğretmen arkadaşları adına yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve öğrencilere yakınlığından dolayı kızı Nisa Nur Baş tarafından plaket takdim edildi.

Plaket töreninin ardından Bafra Anadolu Lisesinde yılın son İstiklal Marşı okunarak sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere karneleri dağıtıldı. Öğrencilerin karne alırken ki heyecanı yüzlerinden okunsa da karnelerini alan öğrencilerin heyecanı mutluluğa dönüştü.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anadolu Lisesi'nde Karne Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0