GÜNDEM

Anadolu Gençlik Yaz Etkinliklerine Devam Ediyor

 
 677
Anadolu Gençlik Yaz Etkinliklerine Devam Ediyor - Anadolu Gençlik derneğinin Yaz kursuna gelen öğrenciler temel dini bilgiler ve Kur`an öğrenirken bir taraftan da sosyal etkinliklerle eğlenceli vakit geçiriyorlar.
Bafra Haber

 |  - Anadolu Gençlik derneğinin Yaz kursuna gelen öğrenciler temel dini bilgiler ve Kur`an öğrenirken bir taraftan da sosyal etkinliklerle eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulunan AGD Ortaöğretim Komisyonu Başkanı Mustafa Kurt: "Bafra Anadolu Gençlik olarak yaz etkinliklerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Kur`an-ı Kerim, hadis, temel dini bilgiler, ilmihal, görgü kuralları vb. alanlarda eğitim verilmektedir. Çocuklarımızın internete ve televizyona bağımlılığını engellemek, sıcak arkadaş ortamında eğlenmelerini, hoşça vakit geçirmelerini, sosyalleşmelerini ve bunun yanında bedensel gelişimlerini sağlamak amacıyla yüzme, piknik, futbol gibi sosyal faaliyetlerimize yoğun bir şekilde devam etmekteyiz.

Amacımız eğlendirirken öğretmek; öğretirken eğlendirmektir. Yaptığımız faaliyetlerde çocuklarımızın ne kadar mutlu olduklarını görmek, bizleri inanılmaz derecede mutlu etmektedir. Gönüllü olarak yürüttüğümüz faaliyetlerimize velilerimizin ve tüm halkımızın maddi ve manevi desteklerini bekleriz." Şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Anadolu Gençlik Yaz Etkinliklerine Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0