GÜNDEM

Altınyaprak Mahallesinde Utanç Verici Görüntü

 
 2504
Altınyaprak Mahallesinde Utanç Verici Görüntü - Bafra Haber- Yalçın Köse / Samsun- Sinop Karayolunu Bafra Devlet Hastanesine bağlayan Çizmeli 6. Sokak, Çiçekli 4. Sokak, Yuvam 5. Sokak yolları utanç verici durumda.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse / Samsun- Sinop Karayolunu Bafra Devlet Hastanesine bağlayan Çizmeli 6. Sokak, Çiçekli 4. Sokak, Yuvam 5. Sokak yolları utanç verici durumda.

Samsun- Sinop Karayolu üzerinden Bafra Devlet Hastanesine gitmek isteyen bir kişinin kullanabileceği tek güzergah olan Altınyaprak Mahallesi Çizmeli 6. Sokak, Çiçekli 4. Sokak ve Yuvam 5. Sokak yol bozuklukları ile vatandaşa çile olmasının yanında utanç da veriyor.

Güzergahı kullanan otomobil sürücüleri durumdan rahatsızlıklarını, " Buradan geçebilmek için insanın arazi

{video} otomobiline ihtiyacı var. Burası uzun zamandır böyle normal bir durum değil bu. Çizmeli 6. Sokak, Çiçekli 4. Sokak, Yuvam 5. Sokak ve Çıraklık Eğitim Merkezinin etrafı bu durumda."    Şeklinde ifade etti.

Bafra Belediyesinin bir an önce bu durumu düzeltmesini isteyen çevre sakinleri, "Belediyenin bu yolları yapması gerekiyor. Samsun- Sinop Karayolu ile Hastane arasındaki tek güzergah burası ama utanç Belediyenin bu işin üzerine düşmesini istiyoruz."           dedi.

GÖRENLER METEOR DÜŞTÜ ESPİRİSİ YAPIYOR

Görenlerin Meteor mu düştü espirisi yaptığını  ifade eden mahalle sakini, "Buradaki yolları görenler 'Buraya meteor mu düştü?' esprisi yapıyor. Bu yollardan bıktık artık. Biran önce yetkililerin bu yollarla ilgili çalışma yapmaları gerekiyor."    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Altınyaprak Mahallesinde Utanç Verici Görüntü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0