EĞİTİM

Altınkaya Anadolu Lisesinden Özgecan İçin Anma Etkinliği

 
 1540
Altınkaya Anadolu LisesindenÖzgecan İçin Anma Etkinliği - Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi 9/B sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmeni Naim Okay öncülüğünde Mersin` de vahşice öldürülen Özgecan için anma etkinliği yaptı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi 9/B sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmeni Naim Okay öncülüğünde Mersin` de vahşice öldürülen Özgecan için anma etkinliği yaptı.

Mersin Tarsus "˜ta yaşayan Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1.sınıf öğrencisi Özgecan Aslan(20) Tarsus-Mersin arasında yolcu taşıyan minibüsün şoförü Suphi A.(26) tarafından vahşice öldürülüp yakılmıştı. Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri gün boyu özgecan`ın yasını tutup, üzüntülerini pankartlara taşıyarak tepkilerini dile getirdiler.

Siyahlar içindeki öğrenciler, Başka özge Canlar ölmesin, Her gün canlarımız yanıyor, Herkes beni hastayım zannediyor, yastayım hiç kimse bilmiyor, yastayız ve bir kurban daha canımız yanıyor, pankartlarıyla gün boyu üzüntülerini dile getirdiler. İngilizce öğretmeni Naim Okay; Bugün Özgecan'ın üzüntüsünü yaşayan öğrencilerimle evrene üzüntümüzü haykırdık, gözlerimizdeki yaşlar dahi matemliydi, simsiyahtı dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Altınkaya Anadolu Lisesinden Özgecan İçin Anma Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0