EĞİTİM

Altınkaya Anadolu Lisesi`nde Mezuniyet Coşkusu

 
 545
Altınkaya Anadolu Lisesi`nde Mezuniyet Coşkusu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Altınkaya Anadolu Lisesi 2014-2015 mezunlarını coşkulu bir şekilde uğurladı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Altınkaya Anadolu Lisesi 2014-2015 mezunlarını coşkulu bir şekilde uğurladı.

Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi`nin bahçesinde yapılan mezuniyet törenine Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Öğrencilerin mutluluklarının ve heyecanlarının yüzlerine yansıdığı gece saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı.

İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürü Dursun Özcan konuşma yaptı.

Dursun Özcan konuşmasında, " Zaman içerisinde okulunuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın, birçok şey bildiğinizin farkına varacaksınız. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyoruz.  Yolunuz, bahtınız açık olsun.  İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı bir iş adamı, güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu bize yeterde artar bile. Lise yılları bir tatlı anı olarak geride kalırken, asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında başarılar diliyorum. Yolunuz , bahtınız açık olsun." dedi.

Dursun Özcan`ın konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Okul birincisi Şuheda Varolgüneş`e Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, okul ikincisi Onur  Özyavuz`a Okul Müdürü Dursun Özcan ve okul üçüncüsü Ahmet Enes Alp`e Müdür yardımcısı Uğur Alev tarafından plaketleri takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından mezun olan son sınıf öğrencileri alt dönem öğrenci arkadaşlarına taşıdıkları bayrağı devrederek katılımcılarına duygulu anlar yaşattılar.

Bayrak töreninin ardından öğretmenleri tarafından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi ve sınıf temsilcileri tarafından mezuniyet pastası kesildi. Kesilen pastanın ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet töreninin tadını müzik eşliğinde çıkardılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Altınkaya Anadolu Lisesi`nde Mezuniyet Coşkusu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0