GÜNDEM

Alkollü Sürücü Şehri Bir Birine Kattı

 
 4726
Alkollü Sürücü Şehri Bir Birine Kattı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Alkollü sürücü duvara ve 3 farlı noktada 3 otomobile çarparak şehri birbirine kattı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Alkollü sürücü duvara ve 3 farlı noktada 3 otomobile çarparak şehri birbirine kattı.

Edinilen bilgiye göre Fevziçakmak Mahallesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Milli Piyango öğrenci yurdu duvarına çarptıktan sonra otomobili ile olay yerinden uzaklaşan ve hakkında çok sayıda ihbar gelen alkollü sürücü Kızılırmak Mahallesi Beşyol Mevkinde otomobilinin bozulması sayesinde yakalandı.

Beşyol Mevkiinde otomobilini tamir etmek için aşağıya inen ve kaputu açmaya çalışan Alkollü sürücü C.E. olay yerine hızlı bir şekilde gelen trafik polisi ekibi tarafından yakalanarak otomobilinden uzaklaştırıldı. Alkolün vermiş olduğu etkiyle ayakta zor duran C.E hal ve hareketleriyle komik anlar yaşatırken olay yerine otomobil ile gelen 1 gurup vatandaş  kısa süreli gerginlik yarattı. Gelen grup polis ekiplerince kısa sürede sakinleştirilirken C.E`nin farklı noktalarda 3 otomobile çarparak hasar verdiği iddia edildi.

Asayiş Şube Ekipleri 297 promil alkollü olan vatandaşı göz altına alırken Trafik Şube ekipleri gerekli maddelerden işlem yaptı.  Polis ekipleri sürücünün ehliyetine

el koyarken hurdaya dönen otomobili trafikten men ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alkollü Sürücü Şehri Bir Birine Kattı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0