GÜNDEM

Alihan Aktürk`ün Fotoğrafları Takvim Yapraklarında

 
 49
Alihan Aktürk`ün Fotoğrafları Takvim Yapraklarında - Alihan Aktürk`ün doğada çektiği fotoğraflar Bafra Belediyesi`nin hazırladığı Kuş Cenneti takvimi yapraklarında yer buldu.
Bafra Haber

 |  - Alihan Aktürk`ün doğada çektiği fotoğraflar Bafra Belediyesi`nin hazırladığı Kuş Cenneti takvimi yapraklarında yer buldu.

Bafra Belediyesi`nin bu yıl hazırladığı ve büyük ilgi gören takvimlerde ilçenin turizmine ve tanıtımına yönelik fotoğraflar da kullanıldı. Bunun yanı sıra hazırlanan masaüstü takvimlerinde ise Kuş Cenneti`nin tanıtımına yönelik bir çalışma yapıldı. Bu çalışmada da hemşerimiz, doğa fotoğrafçısı Hasan Aktürk ve oğlu Alihan Aktürk`ün çektiği fotoğraflar yer buldu.

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun 19 Mayıs Lisesi 11. sınıf öğrencisi genç fotoğrafçı Alihan Aktürk`e teşekkür ederek, başarılar diledi. Başkan Şahin şunları söyledi: 

"Alihan`ı tebrik ediyorum. Çok başarılı fotoğraflar çekmiş. Biz de bu fotoğrafları Kuş Cenneti`ne özel bir takvim yaparak değerlendirmek istedik, sağolsunlar baba-oğul olarak desteklerini esirgemediler. Emeklerini değerlendirerek halkımızın da büyük beğenisini toplayan güzel bir takvim hazırladık. Seneye de inşallah Kuş Cennetimizin daha nice güzelliklerini ölümsüzleştirme ve bunları görme dileklerimizle çalışmalarında ve eğitim hayatında Alihan`a teşekkür ediyorum" dedi.

 Alihan Aktürk ise Bafra Belediyesi`nin doğada çektiği fotoğrafları değerlendirip güzel bir çalışmaya imza attığını belirterek bunun kendisini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Alihan Aktürk okuldan sonra bulduğu her fırsatta fotoğraf çektiğini söyledi. Bu gibi çalışmalarda her zaman Başkan Şahin`in yanında olacaklarını ifade eden Alihan Aktürk takvime çok talep olduğunu belirterek sözlerine şunları ekledi: "Bafra Belediyesi takvimlerinde fotoğraflarımızın yer bulması bizi ziyadesi ile memnun etti. Yaklaşık 2 yıldır kuş fotoğrafçılığıyla uğraşıyorum. Bu güzel hobi ile babam sayesinde tanıştım. Çeşitli türlerde faklı coğrafyalarda yaşayan kuşların fotoğraflarını çekebilmek için Türkiye`de birçok şehir gezdim. Onun dışında sadece kuş fotoğrafı değil doğa, manzara ve insan fotoğrafları da çekiyorum. Doğaya gidip fotoğraf çektiğim zaman kendimi daha mutlu ve huzurlu hissediyorum"

Türkiye`nin dört bir yanından talep edilen takvimleri Türkiye`nin ünlü doğa fotoğrafçılarına ve çok değişik kesimlere gönderdiklerini ifade eden baba Aktürk`de başkan Şahin`e teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alihan Aktürk ve baba Hasan Aktürk`ü makamında kabul ederek ilçenin değerlerinin betimlendiği bir plaketi günün hatırası olarak kendilerine takdim etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alihan Aktürk`ün Fotoğrafları Takvim Yapraklarında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0